Electrica Furnizare contribuie cu 433.000 lei la achiziția de măști sanitare

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Electrica Furnizare contribuie cu 433.000 lei la achiziția de măști sanitare

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, susține Campania națională de informare și prevenire a contaminării cu noul Coronavirus implementată de Crucea Roșie Română. Electrica Furnizare se alătură  demersului inițiat de Crucea Roșie Română, contribuind cu  aproximativ 433.000 lei pentru achiziția de măști sanitare de unică folosință, potrivit unui comunicat al societății.

Măștile de protecție, cât și alte materiale ce pot preveni infecția cu Coronavirus (săpun, dezinfectant de mâini, servețele și alte produse de igienă) vor fi distribuite de Crucea Roșie Română atât instituțiilor publice, centrelor de plasament, căminelor pentru bătrâni, precum și în zonele de aglomerări urbane și la punctele de trecere de frontieră.

”În contextul răspândirii COVID-19 pe teritoriul României, am răspuns la apelul lansat de Crucea Roșie Română și susținem activ această campanie de informare și prevenire, lansată la nivel național. Prin aceste demers, sperăm că vom limita răspândirea acestui virus, reducând rata îmbolnăvirilor în rândul românilor”, a declarat Darius Dumitru Meșca, Director General Electrica Furnizare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.