Electrica Furnizare vine cu noi oferte la gaze naturale cu până la 15% mai mici faţă de preţul reglementat

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Info Consumatori, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Electrica Furnizare vine cu noi oferte la gaze naturale cu până la 15% mai mici faţă de preţul reglementat

Electrica Furnizare anunță lansarea a noi oferte la gaze naturale, cu până la 15% mai mici faţă de preţul reglementat, garantate pentru o perioadă de 12 luni.

“Produsul Electrica Furnizare ‘Împreună’ are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale, timp de 12 luni, de 65,90 lei/MWh şi un abonament zilnic. Prin încheierea pentru acelaşi loc de consum a unui contract de furnizare a energiei electrice şi a gazelor naturale, preţul de bază al gazelor naturale rămâne fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 65,90 lei/MWh. La preţul gazului, se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuţie şi un abonament zilnic de 0,19 lei/zi, se precizează în comunicatul companiei.

Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului, fără abonament, este de 105,74 lei/MWh pentru 12 luni, în scădere cu aproximativ 15% faţă de nivelul reglementat, valabil în iunie 2020, de 125,17 lei/MWh, pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Pentru cei interesaţi doar de schimbarea furnizorului de gaze naturale, Electrica Furnizare a lansat ofertele Gaz Mobil şi Gaz Stabil cu preţuri atractive, valabile doar până la 31 iulie 2020.

Produsul Electrica ‘Gaz Mobil’ are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 68,80 lei/MWh, pentru o perioadă de 12 luni şi un abonament zilnic. Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preţ fix şi competitiv, pentru o perioadă de 12 luni, şi cu un abonament, dedicat în special clienţilor cu un consum mai mare şi variat pe parcursul unui an.

Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an de zile, la un nivel de 68,80 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuţie şi un abonament zilnic de 0,22 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului, fără abonament, este de 108,64 lei/MWh, pentru 12 luni, faţă de nivelul reglementat, valabil în iunie 2020 de 125,17 lei/MWh, pentru un client casnic, din aria de distribuţie Bucureşti.

Produsul Electrica ‘Gaz Stabil’ are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 74,87 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni, fără abonament. Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preţ fix fără abonament, pentru o perioadă de 12 luni şi este dedicată în special clienţilor care doresc ca factura să fie pe măsura consumului de gaze naturale.

Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an de zile, la un nivel de 74,87 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport şi tariful reglementat de distribuţie. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului este de 114,71 lei/MWh, pentru 12 luni, faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125,17 lei/MWh, pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Reprezentanții Electrica Furnizare susțin că cel mai important avantaj rămâne faptul că preţurile foarte competitive, din cadrul ofertelor valabile până la 31 iulie 2020 – Împreună, Gaz Mobil şi Gaz Stabil, sunt fixe şi garantate pe o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului. Un alt avantaj vine din confortul adus de facturarea electronică şi din posibilitatea de a face plăţi electronice, prin contul MyElectrica, modalităţi de contact şi plată tot mai frecvent folosite.

Cele trei oferte, Împreună, Gaz Mobil şi Gaz Stabil, sunt deja active şi au ca termen de valabilitate data de 30 iulie 2020. Ofertele sunt valabile pe întreg teritoriul României, exceptând zonele în care condiţiile tehnice nu permit furnizarea de către Electrica Furnizare a gazelor naturale către clientul final.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *