Electrica Furnizare anunță noi schimbări în facturi și la plata acestora după optimizările sistemelor informatice. Programul de lucru cu clienții a fost prelungit

Publicat pe Categorii Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Info, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Electrica Furnizare anunță noi schimbări în facturi și la plata acestora după optimizările sistemelor informatice. Programul de lucru cu clienții a fost prelungit

Optimizările sistemelor informatice au adus modificări cu privire la modul de realizare a plăților aferente facturilor de energie electrică/gaze naturale. Astfel, este necesară utilizarea codului de încasare și a ID-ului facturii pentru realizarea plății de către clienți, anunță Electrica Furnizare.

În cadrul facturilor de energie electrică/gaze naturale sunt elemente noi de identificare atribuite clienților casnici, pe care Electrica Furnizare le prezintă într-un comunicat transmis InvesTenergy.

Codul de client: acest element de identificare a fost recodificat, prin urmare combinația de cifre care asigură unicitate, atribuită fiecărui client în parte, este diferită față de cea anterioară optimizărilor de sistem. Codul de client este necesar la transmiterea indexului autocitit prin intermediul TelVerde, autentificarea în meniul interactiv Call-Center și utilizarea formularului unic de contact online.

Cod încasare: acest nou element de identificare înlocuiește codul ATM și este necesar pentru realizarea plății facturii de energie electrică/gaze naturale.

ID factură: acest nou element de identificare înlocuiește simbolul variabil și este necesar pentru realizarea plății facturii de energie electrică/gaze naturale.

Codul locului de consum: acest nou element de identificare înlocuiește numărul locului de consum (NLC-ul) și este necesar la transmiterea indexului autocitit prin intermediul TelVerde, autentificarea în meniul interactiv Call-Center și utilizarea formularului unic de contact online.

Având în vedere numărul mare de solicitări primite din partea clienților ca urmare a unor noutăți generate de optimizarea sistemelor informatice, Electrica Furnizare anunță prelungirea programului de lucru din cadrul mai multor puncte de prezență ale companiei, după cum urmează:

•         Vineri, 23.02.2024, până la ora 18:00;

•         Sâmbătă, 24.02.2024, între orele 10:00-14:00.

Măsura a fost luată pentru a veni în întâmpinarea clienților și a le oferi acestora clarificări cu privire la noutățile implementate ce vizează structura facturilor de energie electrică/gaze naturale, elementele de identificare alocate clienților, precum și modul de realizare a plăților, precizează compania, asigurând clienții de toată deschiderea pentru soluționarea oricărei situații apărute în relația cu furnizorul.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *