Electrica Serv vinde și închiriază tot ce are în dotare: complexuri turistice, centre de perfecționare, clădiri și terenuri, o policlinică, dar și apartamente în centrul Capitalei și în alte orașe

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Electrica Serv vinde și închiriază tot ce are în dotare: complexuri turistice, centre de perfecționare, clădiri și terenuri, o policlinică, dar și apartamente în centrul Capitalei și în alte orașe

S-au dus vremurile bune când angajații Electrica își petreceau concediile în vilele/pensiunile din dotarea companiei. Electrica Serv, filială a Grupului Electrica, ce deține 3 Sucursale de Întreţinere şi Servicii Energetice (SISE) în țară, derulează o amplă campanie de închiriere/vânzare  de clădiri și terenuri. Societatea a scos la închiriere sau vânzare mai multe centre de perfecționare și complexuri turistice, baze sportive și terenuri de sport, case de refacere, chiar și o policlinică, clădiri, alte terenuri, dar și apartamente în centrul Bucureștiului și în alte orașe din țară, potrivit anunțului public postat și pe site-ul propriu.

Toate aceste imobile necesită investiții și reparații, bani de care compania nu dispune, potrivit unor surse din cadrul grupului Electrica.

Sursă foto: www.electricaserv.ro

Pentru Complexul Cerdac – Slănic Moldova (foto alăturat), aflat la intrarea în stațiune, Electrica Serv cere 545.000 euro și  închiriază cu 3.700 euro/lună.

Centrul de perfecționare Băile Tușnad din Galati, o vilă cu foișor, vedere spre munte, ideală pentru pensiuni sau hoteluri, se închiriază cu 1.900 euro/lună. Centrul de perfecționare Băile Tușnad din Brăila, același tip de vilă, se închiriază tot cu 1.900 euro/lună. Pentru un alt Centru de perfecționare Izvoare – Sat Mara din Maramureș, clădire pretabilă pentru pensiune, se solicită o chirie lunară de 1.100 euro. Electrica Serv mai oferă spre închiriere și Centrul de perfecționare Tușnad din Harghita (1.200 euro/lună).

Sursă foto: www.electricaserv.o

Electrica Serv vrea să câștige 220.000 euro din vânzarea unui teren de sport de peste 9.000 mp din Câmpina, Prahova și 407.000 euro din vânzarea bazei de agrement cu teren multifuncțional de circa 13.000 mp în Baia Mare.

Compania deține o casă de vacanță situată la marginea unei păduri în comuna Raul Sadului, în Sibiu, pe care vrea să o închirieze cu 1.500 euro pe lună sau să o vândă pentru 41.000 euro.

Apartamentul de 2 camere ultracentral, situat pe Bdului Unirii în București, este scos la vânzare pentru suma de 115.170 euro. Tot pe Bulevardul Unirii, societatea mai deține un spațiu comercial stradal ce se pretează pentru firme, bănci, pe care îl închiriază cu 5.000 euro pe lună. Pentru acest spațiu, este și un anunț de vânzare pentru suma de 662.500 euro.

În Galați, Electrica Serv are o clădire de birouri, policlinică, scoasă la închiriere – 1.800 euro/lună sau vânzare – 166.500 euro. Terenuri extravilan de vânzare sunt în Brașov și Sibiu.

Electrica Serv este într-un permanent proces de restructurare, anumite activități din cadrul filialei fiind internalizate în cadrul Electrica, în vederea realizării planului de investiţii foarte ambiţios al grupului.

În vederea eficientizării activităţii societăţii prin corelarea numărului de angajaţi indirect productivi cu cel al angajaţilor direct productivi, Electrica Serv a intrat de la finele anului trecut într-un program de concedieri colective valabil până la data de 31 decembrie 2019.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *