Elena Dascălu a demisionat de la șefia Consiliului de Administrație al Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Elena Dascălu a demisionat de la șefia Consiliului de Administrație al Electrica

Societatea Energetică Electrica informează, printr-un raport transmis BVB, că în data de 15 noiembrie 2018, Elena Doina Dascălu a demisionat din  calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, ca urmare a numirii de către Parlamentul României în funcția de prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară începând cu data de 14 noiembrie 2018.

În conformitate cu prevederile art. 12 alin 4 din Ordonanţa de urgenţă nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, în termen de 30 de zile de la data numirii, Dascălu trebuie să procedeze la înlăturarea incompatibilităților care ar rezulta din prevederile art. 9 ale ordonantei anterior menționate. Data de 14 decembrie 2018 a fost ultima zi în care aceasta a deținut calitatea de administrator al Societății Energetice Electrica.

Consiliul de Administrație l-a numit Dragoș Andrei membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu data de 1 decembrie 2018 și până la data de 30 iunie 2019 sau până la întrunirea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Electrica având pe ordinea de zi ocuparea poziției de administrator vacante. Numirea vine ca urmare a renunțării dnei Arielle Malard de Rothschild la calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *