Enel a intrat în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel a intrat în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra

Enel a fost inclusă în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra (SBMAG).

Enel este singura companie italiană și singura companie de utilități din lume inclusă în această inițiativă. SBMAG, care cuprinde actori cheie de pe piață care lucrează activ în domeniul finanțărilor durabile, are ca scop consilierea companiilor și a investitorilor care doresc să atragă capital pentru tranziția la o economie cu emisii reduse de carbon.

Alberto de Paoli, CFO al Grupului Enel, a declarat: „Includerea în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra confirmă leadershipul și angajamentul nostru în dezvoltarea finanțelor durabile. Continuăm să ne poziționăm ca un trendsetter în acest domeniu, făcând parte din această inițiativă, împreună cu alți jucători interesați ai pieței, precum organizațiile de profil, firme de avocatură, investitori și emitenți de obligațiuni, vom putea să împărtășim experiența noastră și să sprijinim în continuare piețele globale în demersul de a accelera tranziția energetică pentru toți.”


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *