Enel atacă piața de furnizare gaze naturale. Ofertă specială pentru clienții rezidențiali: abonament pe 24 luni și termen de plată de 30 de zile

Publicat pe Categorii Business, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Info Info Consumatori Enel atacă piața de furnizare gaze naturale. Ofertă specială pentru clienții rezidențiali: abonament pe 24 luni și termen de plată de 30 de zile

Compania Enel anunță intrarea pe piața de furnizare gaze naturale cu oferte special concepute pentru a fi utilizate cu ușurință și pentru a oferi predictibilitate clienților rezidențiali, care pot opta pentru un singur furnizor de electricitate și gaze naturale. Clienții pot alege un abonament pe o perioadă contractuală de 24 luni și un termen de plată de 30 de zile, se precizează într-un comunicat transmis de Enel.

“Suntem mândri și încrezători în legătură cu intrarea Enel pe piața de furnizare gaze naturale pe segmentul de clienți rezidențiali din România, întrucât obiectivul nostru este să simplificăm viața clienților, să le oferim predictibilitate și o interacțiune îmbunătățită cu furnizorul de utilități, punând la dispoziția acestora expertiza noastră dovedită și același angajament pentru calitate care ne diferențiază pe piața de energie. Enel își propune să devină furnizorul preferat de energie electrică și gaze naturale al românilor din toată țara”, declară Michele Grassi, Director General Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Oferta de gaz Enel este complementată de servicii cu valoare adăugată – Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz +, care oferă clienților pachete de asistență pentru instalația de utilizare a gazelor naturale și instalațiile de alimentare cu gaz, printr-o rețea specializată de companii, gestionată prin parteneriatul cu Europ Assistance.

Potrivit informațiilor furnizate de companie, Enel Asistență Gaz este un serviciu cu valoare adăugată care le asigură clienților rezidențiali verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale și două intervenții anuale legate de evenimente la instalațiile de alimentare cu gaz care necesită intervenții de urgență. Clienții vor beneficia de asistență din partea echipelor tehnice specializate și autorizate să identifice avariile sau defecțiunile și să efectueze reparațiile necesare. În plus, pachetul Enel Asistență Gaz + include ca serviciu adițional și verificarea la doi ani a centralelor termice pe gaz cu o capacitate de până la 35KW. Timpul de intervenție pentru rezolvarea unui incident prevăzut în pachetele Enel este de maxim 4 ore în zona urbană și maxim 6 ore pentru zona rurală.

Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe patru continente și are o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 83 GW. Enel distribuie electricitate și gaze naturale printr-o rețea de peste 2 milioane km, are peste 65 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Enel este cea mai mare companie integrată de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției si furnizării de electricitate, dar si al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți din trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție. Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică cât și gaze naturale.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.