Enel construiește o nouă linie de medie tensiune în Delta Dunării

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel construiește o nouă linie de medie tensiune în Delta Dunării

Enel Distribuție Dobrogea construiește o nouă linie de 20kV aeriană și subterană de o lungime totala de cca. 9,2 km, în cadrul unui proiect de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune din rezervația biosferei Delta Dunării.

Lucrare Delta Dunarii

“Prin intermediul acestor lucrări de modernizare, Enel vine în sprijinul comunităților locale, oferind o mai mare siguranță în alimentarea cu energie electrică, atât locuitorilor din această zonă, cât și celor peste 20.000 de turiști care vizitează anual rezervația biosferei Delta Dunării, areal aflat în patrimoniu natural UNESCO și protejat prin convenția RAMSAR. De asemenea, lucrările au fost realizate cu scopul de a oferi o mai mare protecție celor peste 360 de specii de păsări care populează acest areal”, se precizează într-un comunicat al companiei. Valoarea estimativă a lucrărilor este de cca. 2,1 milioane lei.

Proiectul face parte din programul de investiţii derulat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *