Enel Distribuție Muntenia înlocuiește 90 km de cablu electric în jud. Ilfov

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel Distribuție Muntenia înlocuiește 90 km de cablu electric în jud. Ilfov

Enel Distribuție Muntenia anunță că a demarat un amplu program de modernizare a rețelei electrice de distribuție de joasă tensiune în județul Ilfov, urmând să înlocuiască 90 km de rețea. “După finalizarea lucrărilor de modernizare, cei aproximativ 28.500 de clienți din arealul inclus în program vor beneficia de mai multă siguranță în alimentarea cu energie electrică. Valoarea estimativă a lucrărilor este de peste 9 milioane lei”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Până la finalul acestui an, 90 km de cablu aparținând rețelei de distribuție de joasă tensiune din județul Ilfov vor fi înlocuiți integral. Totodată, Enel va înlocui conductoarele neizolate de joasă tensiune cu conductoare torsadate cu o secțiune mărită, oferind o mai mare siguranță în alimentarea cu energie electrică și posibilitatea unui consum sporit. De asemenea, stâlpii și branșamentele din arealul cuprins în programul de modernizare care prezintă un grad avansat de uzură vor fi înlocuiți.

Cablurile de joasă tensiune vor fi înlocuite integral în următoarele localități: Bragadiru – 9 km, Clinceni – 10 km , Domnești – 5 km, Cornetu – 8 km, Jilava- sos Giurgiului – 4 km, Buftea- sos Bucuresti-Targoviste – 7km, Dascălu – 16.5 km, Ghermănești – 10 km, Ștefăneștii de Sus și de Jos – 9,5 km, Brănești – 6 km, Găneasa – 5 km.

Proiectul face parte dintr-un program de investiţii derulat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *