Enel: E-Light, primul abonament pentru internauți

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel: E-Light, primul abonament pentru internauți

Enel a lansat recent E-Light, primul pachet de furnizare a energiei electrice, disponibil la nivel național, dedicat în special clientului familiarizat cu segmentul digital și comunicarea online.

Elight_icon_130

E-Light are o structură simplă și transparentă, cu un abonament în valoare de 0,1 lei / zi / loc de consum, indiferent de volumul de energie consumată, plus un preț al energiei electrice de 0,162 lei / kWh (162 lei / MWh), care este constant timp de doi ani de la semnarea contractului. La acest preț, se adaugă tarifele reglementate de către ANRE – servicii de transport, sistem și distribuție, cogenerare, certificate verzi, accize și TVA, comunică Enel.

Pentru a avea acces la oferta E-Light, clienții trebuie să activeze debitul direct și factura electronică, precum și să utilizeze platforma web MyEnel drept principalul serviciu de asistență pentru clienți.

Potrivit reprezentanților Enel, pentru un consum lunar de 100 kWh, factura lunară a unui client cu abonamentul E-Light este cu 6% mai mică decât cea a unui client de pe piața reglementată cu „Monom cu rezervare” (zona Muntenia), cea mai uzuală ofertă de pe piață reglementată, disponibilă în întreaga țară. Odată cu creșterea procentajului CPC din tariful reglementat, această diferență va evolua în beneficiul clientului.

E-Light marchează un nou pas făcut de către Enel în vederea digitalizării pe piața românească, după ce a fost prima companie de electricitate care a lansat factura electronică la nivel local, a lansat o aplicație mobilă pentru clienți și a implementat unități de tip self-care. Ca parte a procesului de digitalizare, Enel lucrează în mod constant pentru a simplifica procedurile și pentru a oferi alternative practice, facile, clienților săi. De asemenea, compania se concentrează pe îmbunătățirea parcursului clientui în procesul de contractare și oferirea de alternative digitale în locul canalelor tradiționale de contact.

Oferta este valabilă până la 31 mai 2016, doar pentru consumatorii casnici. Mai multe informații despre E-Light sunt disponibile aici: Aici


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *