Enel Energie Muntenia, noul furnizor de energie pentru Regia Autonomă Monitorul Oficial

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel Energie Muntenia, noul furnizor de energie pentru Regia Autonomă Monitorul Oficial

Enel Energie Muntenia este noul furnizor de energie electrică pentru Regia Autonomă Monitorul Oficial. Urmare a finalizării contractului încheiat cu Electricom, regia a solicitat preluarea de către FUI a locurilor de consum pe care le deține.

Pentru a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică, ANRE a notificat Enel Energie Muntenia, în calitate de FUI, și operatorul de distribuție E-Distribuție Muntenia, preluarea – începând cu data de 1 iunie – a locurilor de consum aparținând Regiei Autonome Monitorul Oficial, potrivit unei informări a Autorității.

Până la data trecerii locurilor de consum preluate, în condiţiile legii şi ale reglementărilor în vigoare, la un furnizor concurențial, furnizarea energiei electrice și facturarea consumului de energie electrică la locurile de consum aparţinând Regiei Autonome Monitorul Oficial, aflate în situația de a nu avea asigurată furnizarea energiei electrice din nicio altă sursă, se va face de către furnizorul de ultimă instanță obligat Enel Energie Muntenia, precizează ANRE. 

Regia Autonomă Monitorul Oficial este sub autoritatea Camerei Deputaților.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *