Enel modernizează rețeaua electrică din jud.Giurgiu

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel modernizează rețeaua electrică din jud.Giurgiu

Enel Distribuţie Muntenia derulează o investiţie de peste 12 milioane de lei, prin intermediul căreia modernizează 224 de kilometri de reţea electrică de distribuţie medie şi joasă tensiune pe raza judeţului Giurgiu, se precizează într-un comunicat al companiei.

enel

Programul de modernizare constă în înlocuirea conductoarelor existente cu unele noi cu secţiuni mărite, oferind pe lângă o mai mare siguranţă în alimentarea cu energie electrică, un nivel îmbunătăţit al tensiunii şi posibilitatea unui consum sporit. De asemenea, stâlpii şi branşamentele din arealul cuprins în programul de modernizare, care prezintă un grad avansat de uzură, vor fi înlocuiţi.

‘Toate aceste lucrări vor creşte siguranţa în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor şi vor asigura preluarea unui consum crescut cu până la 40% faţă de nivelul actual, astfel că aproape 30.000 de clienţi vor beneficia de o mai bună calitate a serviciului. Pe unele tronsoane, vechimea reţelei din zonă depăşeşte 40 de ani. Primăriile localităţilor menţionate au acordat sprijinul necesar realizării în bune condiţii a lucrărilor. Proiectul face parte din amplul program de investiţii derulat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel’, susțin reprezentanții companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *