Enel, pe lista Bloomberg a celor 50 de companii de urmărit în 2016

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel, pe lista Bloomberg a celor 50 de companii de urmărit în 2016

Compania Enel a fost inclusă de către revista Bloomberg Businessweek în lista celor 50 de companii de urmărit în 2016. Revista a apreciat grupul italian pentru sporirea investițiilor în piețele în dezvoltare rapidă din America și Africa cu 48% până în anul 2019, cu scopul de a compensa scăderea cererii de energie în Europa. Enel este singura companie italiană și singura companie de utilități din listă.

enel

„Suntem încântați că Enel a fost recunoscută de Bloomberg Businessweek drept companie cu mare potențial în anul care vine”, a declarat CEO-ul Enel Francesco Starace. „Aceasta este o susținere importantă pentru strategia Enel de a valorifica oportunitățile din toate piețele noastre. În economiile emergente sprijinim dezvoltarea durabilă, prin investiții în generarea de energie curată și dezvoltarea infrastructurii, în timp ce punem accent pe digitizare în economiile mai mature, unde implementăm tehnologii de rețea inteligentă și alte soluții inovatoare”, a precizat acesta.

Bloomberg Businessweek a realizat lista celor 50 de companii de urmărit în 2016, listându-le în ordine alfabetică, pe baza unei evaluări efectuate de către analiștii de la Bloomberg Intelligence, pentru a identifica acele societăți „care se confruntă cu provocări dificile sau care vor avea câștiguri mari, în anul următor.” Lista are în vedere mai mulți factori, inclusiv dinamica industriei, schimbări la nivel executiv sau introducerea de noi produse.

Lista celor 50 de companii de urmărit în 2016 este inclusă în ediția specială “The Year Ahead: 2016” a publicației Bloomberg Businessweek. Ediția specială cuprinde 132 de pagini ce oferă un ghid complet a companiilor, economiilor, produselor și inovatorilor care vor conta în 2016. Pe lângă lista celor 50 de companii, ediția specială include cinci secțiuni care acoperă domeniile economie, tehnologie, politică, energie și retail.

Lista Bloomberg Businessweek este disponibilă aici


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *