Enel România: șef nou la Achiziții – Giovanni De Vita. Trofin preia conducerea Departamentului de Reglementare

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential
Prima Pagina Energie Electrica si termica Enel România: șef nou la Achiziții – Giovanni De Vita. Trofin preia conducerea Departamentului de Reglementare

Enel România are noi șefi la Departamentele de Reglementare și Achiziții. Cosmin Trofin a fost numit în funcția de director de Reglementare, în timp ce funcția de director de Achiziții, ocupată anterior de Trofin, a fost preluată de către Giovanni de Vita.
Cosmin Trofin
În calitate de director de Reglementare, Cosmin Trofin, care a condus Departamentul de Achiziții al Enel timp de 5 ani, va conduce o echipă de 15 persoane, având ca obiectiv principal definirea, reprezentarea și promovarea poziției companiei pe probleme de reglementare și antitrust, potrivit unui comunicat transmis de companie. De asemenea, el va fi responsabil de identificarea tendinței de reglementare pentru evaluarea impactului economic și financiar al reglementărilor asupra liniilor de afaceri locale și de gestionarea problemelor și procedurilor de reglementare și antitrust față de părțile interesate relevante, abordarea și monitorizarea respectării reglementărilor de către linii de afaceri locale și definirea strategiei optime la nivel local. Poziția de director de Reglementare a fost ocupată anterior, ad interim, de Toni Volpe, Country Manager al Enel România.

Înainte de a se alătura Enel, Cosmin Trofin a dobândit o vastă experiență în achiziții în alte mari companii multinaționale din domeniile energiei și produselor alimentare. Trofin deține o diplomă de licență în Inginerie de la Universitatea Politehnică din București – Facultatea de Mecanică.
????????????????????????????????????
Giovanni De Vita, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul energetic, este noul director de Achiziții. El s-a alăturat Enel în 1996 și a deținut mai multe funcții în cadrul Diviziei de Distribuție din Italia și în Divizia Internațională a Grupului Enel. În februarie 2012, s-a alăturat echipei Enel Distribuție în România, unde a ocupat funcțiile de director pentru Managementul Performanței și, din martie 2014, director de Calitate, Mediu și Îmbunătățirea Proceselor. În calitate de director de Achiziții, el va conduce o echipă de 24 de persoane și va juca un rol-cheie în activitățile de achiziționare pentru toate filialele Enel în România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *