Enel susține proiectele online ale Operei Naționale București și Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel susține proiectele online ale Operei Naționale București și Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța
  • Spectacole online din stagiunea curentă, gratuite, pe Facebook

În această perioadă, în care nu este permisă desfășurarea de spectacole și evenimente cu public, companiile din România ale grupului Enel au decis să susțină proiecte culturale derulate de către Opera Națională București și Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța.

„Enel a susținut și va susține în continuare artiștii, evenimentele și instituțiile culturale. În această perioadă, în care pandemia ne-a determinat să adoptăm regulile de distanțare socială și a împiedicat instituțiile culturale să mai poată organiza spectacole, ne menținem strategia de a fi un partener pe termen lung al culturii românești”, a declarat Carlo Pignoloni, CEO și Country Manager Enel România.

Sprijinul acordat acestor două instituții culturale se alătură inițiativelor Enel în România de a susține oameni și instituții afectate de pandemie. Până în prezent, sprijinul venit din partea companiilor Enel pentru spitale, achiziția de materiale sanitare, lucrări de racordare la rețeaua de electricitate a spitalelor de campanie și pentru instituții culturale se ridică la 325.000 de euro.

Cele două proiecte culturale selectate de către Enel pentru finanțare sunt Seri de Operă Online al Operei Naționale București și #Chiar dacă stăm acasă mergem mai departe, desfășurat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța. Prin intermediul proiectului „Seri de Operă Online”, Opera Națională București difuzează, săptămânal, spectacole înregistrate, care sunt încărcate pe pagina de Facebook a Operei și la care accesul publicului online este gratuit. Spectacolele selectate fac parte din stagiunea curentă și sunt disponibile doar pe durata difuzării pe Facebook, fără a fi păstrate ulterior pentru vizionări ulterioare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.