ENEL vine în sprijinul antreprenorilor cu o ofertă dedicată de energie și acces gratuit în spații de lucru flexibile

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica ENEL vine în sprijinul antreprenorilor cu o ofertă dedicată de energie și acces gratuit în spații de lucru flexibile

Enel Energie și Enel Energie Muntenia vin în sprijinul întreprinderilor mici, startup-urilor și persoanelor fizice autorizate prin campania „Investim în micile afaceri și antreprenorii locali”, cu o ofertă dedicată de energie electrică, la care se adaugă acces gratuit* în spații de lucru flexibile, din țară și din străinătate.

Antreprenorii locali care aleg Enel Simplu Salut B2B beneficiază de un preț fix la electricitate, valabil 12 luni de la încheierea contractului, și primii 400 care acceptă această ofertă primesc un cod ce le oferă cinci accesări în rețeaua de spații de lucru a platformei Pluria, dedicată clienților B2B, se precizează într-un comunicat al Enel.

Astfel, partenerii Enel își vor putea rezerva un hot desk și beneficia de facilitățile puse la dispoziție de hub-uri prezente în principalele orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Piatra Neamț, Constanța, precum și în Madrid și Barcelona. De asemenea, aceștia pot beneficia de acces la hotel lounge-uri, cafenele, precum şi la alte spaţii de lucru neconvenţionale, ce dispun de facilităţile necesare pentru ca aceștia să-și poată desfășura activitatea.

„Enel Energie și Enel Energie Muntenia sprijină antreprenorii din România în această perioadă economică dificilă și le oferă flexibilitatea și predictibilitatea de care au nevoie pentru a-și dezvolta afacerile. Cu Enel Simplu Salut B2B, partenerii noștri vor avea un pachet complex de servicii ce include un preț fix la energia electrică timp de un an, posibilitatea gestionării online a tuturor serviciilor, de la primirea facturii prin email sau SMS, până la plata acesteia, precum și acces la un întreg ecosistem de spații de lucru adecvate întâlnirilor cu clienții sau activităților de zi cu zi. Campania reprezintă o premieră în piața de energie din România și sperăm să-și dovedească eficiența prin generarea de valoare adăugată în economie”, a declarat Michele Abbate, director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Clienții eligibili, respectiv cei care nu au încă un contract cu furnizorii Enel sau care deschid un nou loc de consum (POD), vor primi un e-mail sau un SMS cu un cod prin care pot rezerva un hot desk prin aplicația mobilă Pluria, valabil până la 31 martie 2022. Codul de acces permite cinci intrări în spațiile de coworking din rețeaua Pluria și este acordat primilor 400 de clienți persoane juridice, întreprinderi mici și antreprenori*, indiferent de domeniul de activitate.

Campania „Investim în micile afaceri și antreprenorii locali” ce vizează produsul Enel Simplu Salut B2B este valabilă până la finalul lunii aprilie 2021. Mai multe detalii despre ofertă pe www.enel.ro, în magazinele Enel sau la partenerii de vânzări autorizaţi.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 130.300 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt printre furnizorii de energie de top din țară iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).

Pluria este prima platformă B2B dedicată exclusiv acestui segment la nivel internațional și pune la dispoziție companiilor un serviciu de tip abonament sau on demand prin care angajații au acces la spații de lucru variate, atât birouri individuale, cât și pentru toată echipa (săli de ședințe și birouri private) pe care le rezervă printr-o aplicație mobilă. Pluria cuprinde aproape 100 de spații partenere în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Piatra Neamț, Constanța, precum și în Madrid și Barcelona.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *