“Energia – în spatele scenei”. Asociația Energia Inteligentă, proiect dedicat ziariștilor din sectorul energetic. Interviu video cu Cristina TREFAȘ, Director General și fondator al publicației InvesTenergy

Publicat pe Categorii Esential, Interviuri InvesTenergy, Semnal
Prima Pagina Actual Esential “Energia – în spatele scenei”. Asociația Energia Inteligentă, proiect dedicat ziariștilor din sectorul energetic. Interviu video cu Cristina TREFAȘ, Director General și fondator al publicației InvesTenergy

Asociația Energia Inteligentă, în colaborare cu Muzeul Gazelor Naturale, derulează un proiect dedicat jurnaliștilor din sectorul energetic – ”Energia – în spatele scenei”.

„Jurnaliștii care ne aduc știrile și ne prezintă fapte, care ne ajută sa avem o viziune asupra realității ce ne înconjoară prin cuvintele pe care ni le transmit. Pentru ca efortul lor să nu fie trecut cu vederea, ne-am propus să aducem în lumina reflectoarelor oamenii din spatele scenei, oameni implicați, dedicați și pasionați de meseria lor, energia pe care ei o așază în fiecare cuvânt și, nu în ultimul rând, munca asiduă, documentarea permanentă și învățarea continuă din activitatea lor de zi cu zi”.

Invitata Oanei Langa, Specialist Relații Publice, Muzeul Gazelor Naturale, este Cristina TREFAȘ, Director General, fondator al publicației InvesTenergy.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Cristina Trefaș este de profesie jurnalist cu peste 18 de ani de experiență în presa scrisă, domeniul economic, în special energetic. A lucrat pentru două cotidiene importante, timp de 13 ani – Adevărul și Gândul. Începând cu data de 15 iunie 2015, jurnalista Cristina Trefaș și-a lansat propria publicație on-line: www.investenergy.ro, dedicată sectorului energetic. Totodată, Cristina are experiență în comunicare și PR,  acumulată pe parcursul a șase ani în cadrul unei companii din sectorul energetic. Timp de 2 ani, a fost Asistent Universitar la Departamentul de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economine, Curs Jurnalism Economic.

Grație experienței vaste acumulate, Cristina cunoaște bine sectorul energetic, inclusiv de reglementare a pieței de energie din România. Cu publicația sa – InvesTenergy –  și-a propus să convingă, prin conținut de calitate și profesionalism, că poate fi sprijin real în activitatea companiilor, specialiştilor şi autorităţilor. Deviza publicației este “Furnizorul media pentru afacerea ta”. În paralel cu publicația InvesTenergy pe care o coordonează, Cristina organizează conferințe de specialitate.

Interviurile cu jurnaliștii din sectorul energetic pot fi vizionate pe site-ul și pagina de facebook a Asociației Energia Inteligentă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.