ENGIE E-MOBILITY, parteneriat Engie-Auto Cobălcescu: BMW electric, la pachet cu o stație de încărcare și contract de furnizare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic ENGIE E-MOBILITY, parteneriat Engie-Auto Cobălcescu: BMW electric, la pachet cu o stație de încărcare și contract de furnizare

ENGIE Romania, împreună cu AutoCobălcescu, dealer autorizat BMW, lansează prima soluţie integrată de mobilitate verde, ENGIE E-MOBILITY. Parteneriatul marchează un demers concret de a veni în întâmpinarea clienților care doresc soluții de transport verde, se precizează într-un comunicat transmis de ENGIE.

ENGIE E-MOBILITY reprezintă o experienţă completă de mobilitate verde integrată pentru cei interesați de achiziția unei mașini electrice, oferindu-le acestora soluții de încărcare, atât acasă, cât și în spaţiul public. Astfel, la achiziționarea unui vehicul electric BMW i3 din rețeaua partenerului AutoCobălcescu, clienții vor primi stația de încărcare Elvi, produsă de EVBox, companie deținută de ENGIE, lider la nivel mondial în producția de stații de încărcare pentru mașini electrice.

Pentru a încuraja adoptarea soluțiilor de energie verde, clienții vor beneficia de un contract de furnizare de energie electrică din surse regenerabile cu ENGIE Romania. În plus, faţă de soluțiile de încărcare pentru acasă, clienții vor primi 500 unități de încărcare valabile în rețeaua Renovatio e-charge, cea mai mare rețea de puncte de încărcare la nivel național, asigurând astfel încărcarea în spaţiul public a mașinii electrice pentru circa 3.000 de km (considerând un consum mediu al modelului BMW i3 de 16,3 kWh/100km). Totodată, clienții care optează pentru ENGIE E-MOBILITY, vor avea acces la serviciile de monitorizare online a stației instalate acasă, precum și servicii de asistență tehnică, potrivit comunicatului ENGIE.

Oferta este disponibilă în rețeaua AutoCobălcescu din București și din județul Ilfov începând de astăzi, 15 octombrie. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile pe site-ul engie.ro la link-ul https://www.engie.ro/e-mobility/.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *