Eurelectric organizează Power Summit 2021. Electric Decade: 3000 participanți, 12 sesiuni, 80 speakeri. 25 -28 mai. InvesTenergy este Partener Media la cel mai important eveniment pentru sectorul energetic european

Publicat pe Categorii Esential, Evenimente, Semnal, Stiri externe
Prima Pagina Actual Esential Eurelectric organizează Power Summit 2021. Electric Decade: 3000 participanți, 12 sesiuni, 80 speakeri. 25 -28 mai. InvesTenergy este Partener Media la cel mai important eveniment pentru sectorul energetic european

Este deceniul pentru electrificarea digitală și decarbonizată. Este momentul potrivit pentru o absorbție accelerată a energiei electrice curate în toate sectoarele: reducerea emisiilor de carbon, redresarea economică, aer curat și noi locuri de muncă. Aceasta este o oportunitate imensă de 10 ani: o decadă electrică

EURELECTRIC

Eurelectric anunță un eveniment de referință pentru sectorul energetic european – Power Summit 2021. Electric Decade: 3000 participanți, 12 sesiuni, 80 speakeri, 30 parteneri. 

Eurelectric, Uniunea industriei energiei electrice europene, care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, organizează  Power Summit 2021 cu tema Electric Decade, în perioada 25 -28 mai.

Vorbitori de clasă mondială vor fi prezenți la acest eveniment de top. Miniștrii și factorii de decizie la nivel înalt ai Uniunii Europene, directori executivi sunt invitați să facă lumină despre cum se poate accelera consumul de energie electrică curată, să împărtășească puncte de vedere cu privire la viitorul energiei, decarbonizarea corporativă, integrarea sectorului și hidrogenul, rețele, dar și nevoile de investiții. Împreună cu inovatori, lideri din domeniu și investitori, cu toții vor prezenta oportunitățile deceniului electric.  Reprezentanții Eurelectric prezintă: Este deceniul pentru electrificarea digitală și decarbonizată. Este momentul potrivit pentru o absorbție accelerată a energiei electrice curate în toate sectoarele: reducerea emisiilor de carbon, redresarea economică, aer curat și noi locuri de muncă. Aceasta este o oportunitate imensă de 10 ani: o decadă electrică. Următorul deceniu va fi crucial pentru a se asigura că societatea europeană profită de avantajele energiei electrice decarbonizate.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul evenimentului: https://powersummit2021.eurelectric.org/

InvesTenergy este Partener Media Power Summit 2021. Electric Decade by Eurelectric

Mulţumim Eurelectric pentru invitația adresată InvesTenergy de a fi Partener Media la cel mai important eveniment pentru sectorul energetic european.  Este o mare onoare și responsabilitate să promovăm acest summit și, totodată, o oportunitate să urmărim dezbaterile, care se anunță a fi interesante dată fiind tematica stabilită, și să le prezentăm publicului din România. 

Eurelectric convinge, în fiecare an, prin organizarea unor conferințe internaționale de succes. Power Summit 2021 – Electric Decade se anunță a fi un eveniment grandios, de referință pentru domeniul energetic.  Cu siguranță, este un prilej optim pe care ni-l oferă Eurelectric de a afla răspunsuri la multele întrebări despre viitorul energiei în Europa și în lume, despre provocări, oportunități și soluții pentru următorii 10 ani – Deceniul electric și mai departe.

Conținut digital unic și rețea virtuală

Eurelectric își propune la evenimentul din luna mai să ofere cea mai bună experiență digitală posibilă, difuzând de la 3 studiouri din Europa și oferind un mix de patru sesiuni plenare, 8 evenimente secundare, conținut la cerere și mese rotunde exclusive.

Rețeaua este o caracteristică cheie a evenimentelor Eurelectric, chiar și în era digitală. Power Summit va oferi oportunități ample pentru rețelele virtuale la nivel înalt și o expoziție pentru a prezenta viitorul sectorului energetic.

Eurelectric este Uniunea Industriei Energetice care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, cu sediul la Bruxelles. Este principalul partener al Comisiei Europene pe probleme energetice. Eurelectric reprezintă interesele comune ale industriei de energie electrică la nivel paneuropean, având misiunea de a contribui la dezvoltarea și competitivitatea acesteia, furnizând o reprezentare eficientă în domeniul relațiilor publice și promovând rolul unui mix energetic cu emisii reduse de carbon în dezvoltarea societății europene. IRE este singurul partener din România ce face parte din Eurelectric, fiind cea mai veche organizaţie din domeniul energiei din România (înființată în 1926).


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *