Eveniment SIER București Tineret: Cariera pentru inginerii energeticieni

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Eveniment SIER București Tineret: Cariera pentru inginerii energeticieni

Dacă ești proaspăt inginer sau student în domeniul energetic și te interesează informații despre: locuri de munca disponibile în domeniu; cum trebuie să te prezinți la un interviu; programe de practică și internship; programele de dezvoltare profesională în cadrul companiilor participante, SIER București Tineret te invită joi 26 mai 2016, la Biblioteca UPB, la masa rotunda cu tema: Cariera pentru inginerii energeticieni.

13240090_960457140737437_3403856186680345275_nEvenimentul este organizat cu scopul de a sprijini studenții, proaspăt absolvenții sau tinerii profesioniști care sunt în căutarea fie a unui loc de munca în domeniu, fie doresc să se informeze cu privire la anumite prezentări sau proiecte desfășurate de companii importante din domeniu sau cu privire la posibilitatea de a participa la diverse programe sau traininguri care să îi ajute în formarea lor profesională spre o carieră de succes în acest sector.

Companiile participante vor avea oportunitatea de a-și prezenta activitatea și de a recruta personal interesat. Aceștia vor putea prezenta posturile disponibile pe care le au în companie și explica pe larg care sunt cerințele pentru a ocupa un astfel de post.

Evenimentul este un punct de legătură între aceste părți și are drept țintă îndrumarea tinerilor spre o carieră de succes în domeniu, sprijinirea dezvoltării companiilor participante și a sistemului de învățământ în acest sector și indirect a sectorului energetic.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Facultatea de Energetica – UPB, cu sprijinul Ministerul Energiei. Parteneri Silver eveniment: Romelectro, Monsson, E.ON si Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania. Parteneri Media: InvesTenergy și Focus Energetic

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.