Facturile Enel nu se mai achită la Poștă

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Facturile Enel nu se mai achită la Poștă

Începând cu 20 septembrie, facturile Enel de energie electrică nu se mai achită la Poștă. Acordurile de încasare numerar dintre Enel Energie, Enel Energie Muntenia și Poșta Română, pentru plata numerar a facturilor Enel, vor fi închise, ca urmare a deciziei unilaterale a Poștei Române de a nu mai prelungi contractul existent, se precizează într-un comunicat transmis de Enel.

factura_curent_81290400Pentru a-și plăti factura de energie electrică, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia au la dispozitie numeroase canale alternative de plată, gratuit, precum plata in numerar prin intermediul mai multor parteneri bancari, ATM-uri și o rețea extinsă de terminale de plată (precum Pay Point, Payzone etc); prin debit direct, plată online sau transfer bancar. În plus, clienții Enel își pot plăti factura din contul lor MyEnel sau din aplicația pentru telefonul mobil. Mai multe detalii despre toți partenerii comerciali și bancari sunt disponibile pe factură sau online, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

Reprezentanții Enel spun că în perioada următoare vor continua discuțiile cu Poșta Română, pentru a stabili o metodă alternativă convenabilă de plată pentru clienții noștri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.