Facturile Hidroelectrica se pot achita la terminalele SelfPay din toată țara

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Facturile Hidroelectrica se pot achita la terminalele SelfPay din toată țara
  • Hidroelectrica se angajează să furnizeze energie verde, fără clauze contractuale care să conțină costuri ascunse, în condițiile de stabilitate și transparență oferite de unul dintre cei mai titrați jucători ai sistemului energetic românesc

Începând de astăzi, 11.10.2019, consumatorii casnici și non-casnici pot achita facturile Hidroelectrica la terminalele SelfPay din toată țara.  Această nouă facilitate vine în sprijinul clienților, existenți sau viitori, care au sau doresc să încheie contracte de furnizare cu Hidroelectrica, se precizează într-un comunicat al companiei.

În ceea ce privește consumatorii casnici, Hidroelectrica are disponibile pentru aceștia două oferte de energie 100% verde, una pentru piața concurențială și o alta pentru cea reglementată, acestea putând fi consultate pe site-ul societății www.hidroelectrica.ro, la pagina de Furnizare energie.

Hidroelectrica a intrat din martie a.c. pe piața reglementată, devenind Furnizor de Ultimă Instanță Opțional pentru zona de distribuție Muntenia Sud (Decizia nr. 339 din 28.02.2019). Astfel, societatea poate să furnizeze inclusiv energie electrică la preț reglementat pentru clienții casnici din București, județele Ilfov și Giurgiu.

Alegerea unui nou furnizor de energie electrică nu presupune întreruperea alimentării cu energie electrică, nu necesită nici o modificare a instalației electrice și nu presupune nici un cost.

În relația cu clienții săi casnici și non-casnici, Hidroelectrica se angajează să furnizeze energie verde, fără clauze contractuale care să conțină costuri ascunse, în condițiile de stabilitate și transparență oferite de unul dintre cei mai titrați jucători ai sistemului energetic românesc, se specifică în comunicat.

SelfPay deține cea mai mare rețea de stații de plată de tip self-service din România, alcătuită din peste 4200 de unități la nivel național amplasate în rețele de retail cunoscute, centre comerciale, benzinării, magazine de proximitate din mediul urban și rural.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *