Fondul Proprietatea vrea să vândă participația sa la Hidroelectrica.  Are doi consultanți financiari pentru această tranzacție

Publicat pe Categorii Investitii / Tranzactii, Semnal
Prima Pagina Business Investitii / Tranzactii Fondul Proprietatea vrea să vândă participația sa la Hidroelectrica.  Are doi consultanți financiari pentru această tranzacție

Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom,  în calitate de Administrator de Investiții al Fondul Proprietatea , informează acționarii că analizează strategic opțiunile sale privind participația pe care o deține în SPEEH Hidroelectrica. Fondul Proprietatea deține în prezent 19,94% din capitalul social subscris al societății.

Analiza noastră este în fază preliminară și nu există un calendar definit în ceea ce privește luarea unei decizii. Anunțuri ulterioare vor fi făcute la momentul la care va fi necesar. Cu toate acestea, trebuie menționat că Citigroup Global Markets Limited (“Citi”) și UBS Limited au fost desemnați în calitate de consultanți financiari în legătură cu tranzacția preconizată, se precizează într-un raport transmis BVB.

Citi și USB Limited, autorizate de Autoritatea de Reglementare Prudențială  și reglementate în Regatul Unit de către Autoritatea de Reglementare Prudențială și de Autoritatea de Conduită Financiară , acționează exclusiv pentru Fondul Proprieattea și pentru nimeni altcineva în legatură cu tranzacția preconizată și nu va fi responsabilă față de nimeni înafara Fondul Proprietatea  pentru protecția acordată clienților săi privind oferirea de consultanță în legătură cu tranzacția preconizată sau în legătură cu conținutul acestui anunț sau cu orice tranzacție sau orice alte aspecte la care se face referire aici, se subliniază în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *