Forumul Român de Eficiență Energetică, ediția a 3-a

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Forumul Român de Eficiență Energetică, ediția a 3-a

Cea de-a treia ediția a Formului Român de Eficiență Energetică, organizat de Asociația Română pentru Promovarea Eficientei Energetice –  ARPEE și GOVNET Conferences, va avea loc mâine, 13 octombrie. La conferință vor participa reprezentanții Ministerului Energiei, Agenției Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, directori ai marilor consumatori de energie, furnizorii de soluții și tehnologie pentru sectorul de energie. imagine-cp-reef-2016

Eficiența energetică este o investiție pentru viitor, care printr-un efort comun venit din partea autorităților și a companiilor poate dezvolta România în mod sustenabil, susțin organizatorii evenimentului.

Temele de dezbatere din cadrul conferinței vor atinge subiecte precum legislația și politicile românești legate de Directiva Europeană 27/2012, provocările și perspectivele europene în privința politicilor de eficiență energetică,  precum și a oportunităților de finanțare a acesteia, sustțnerea eficienței prin transformare digitală, politici industriale pentru consolidarea eficienței energetice, iluminatul inteligent, dar și o perspectivă mai largă pornind de la automobilul electric până la soluțiile clasice industriale, precum și pârghii de analiză pentru atingerea targetului în eficiență. Vor fi de asemenea prezentate câteva studii de caz, dar și tehnologii și soluții de implementare precum: proiectul de eficiență energetică la CET Brazi – Veolia Energie Prahova, performanța energetică în explorare și producție prezentată de OMV Petrom, soluții de cogenerare pentru parcuri industriale și clădiri rezidențiale sau de birouri oferite de SE-GES etc.

reef-header-12-10-2016

Partenerii conferinței sunt: ALRO, ArcelorMittal, Axpo Energy Romania, Banca Comerciala Romana, CEZ Group, Corporate Baskets, Energy Serv, Greenlight by Luxten, Linde Gaz Romania, Luxten, Microsoft, OMV Petrom, Panasonic, Phillips, Phoenix Contact, Prakt, Recolamp, Schneider Electric, SE-GES, S.E.R.V.E., Smart ID, Veolia Energie Romania, Toyota Material Handling Romania. Pentru mai multe detalii despre conferință, vă rugăm accesați linkul: http://www.govnet.ro/RomanianEnergy-Efficiency-Forum-2016.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *