Furnizorii de energie cu peste 200.000 clienți, obligați să încheie contracte cu preţuri dinamice dacă există contoare inteligente

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica Furnizorii de energie cu peste 200.000 clienți, obligați să încheie contracte cu preţuri dinamice dacă există contoare inteligente

ANRE a publicat lista furnizorilor de energie electrică ce au în portofoliu mai mult de 200.000 de clienţi, respectiv: Electrica Furnizare, E.ON Energie România, Enel Energie, CEZ Vânzare, Enel Energie Muntenia și S.P.E.E.H. Hidroelectrica.

Furnizorii prevăzuţi în lista publicată de ANRE au obligaţia, conform dispoziţiilor legale în vigoare, să încheie cu clientul care are montat contor integrat într-un sistem de măsurare inteligent (SMI) contract de furnizare a energiei electrice cu preţuri dinamice, la solicitarea acestuia, precizează Autoritatea.

De asemenea, acesști furnizori au obligaţia de a publica oferta/oferte cu preţuri dinamice pe pagina proprie de internet şi în aplicaţia „Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice“ şi să transmită oferta/ofertele clienţilor în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la o solicitare primită în acest sens.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *