Future Energy Leaders (FEL) România are o noua echipă de conducere. Georgian Albu este președinte

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Future Energy Leaders (FEL) România are o noua echipă de conducere. Georgian Albu este președinte

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), are o noua echipă de conducere pentru anul 2022. Membrii FEL România au ales o nouă echipă a comitetului director, responsabilă de coordonarea programului pentru anul 2022, formată din: Președinte – Georgian Albu, Director Comunicare și Marketing – Adrian Vintilă, Director Programe – Bogdan Leu, Director Evenimente și Parteneri – Marta Sturzeanu, Director Comunitate – Silviu Tiron și Director Afaceri Publice – Rareș Hurghiș.

Noua echipă de conducere își propune să transfere tendințele energetice globale în recomandări de politici pe plan local și să creeze un cadru în care oamenii găsesc și descoperă tot ce doresc să știe despre energie.

“CNR-CME felicită noua echipă a FEL România desemnată să conducă activitățile în 2022 și apreciază că proiectele promovate în anul 2021 vor fi continuate și în 2022. Apreciem dinamismul și entuziasmul tineresc al echipei în îndeplinirea misiunii de profesionalizare a tinerilor din domeniul energiei”, a declarat Ștefan Gheorghe, Director General Executiv al CNR-CME.

Georgian Albu este specialist în politici și strategie energetică, cu o experiență acumulată de 8 ani în sectorul public și privat. Este licențiat în Comunicare și Relații Publice, absolvent al cursurilor masterale de tip MBA în cadrul ASE București, specializarea Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor în Energie, studii completate la Școala de Reglementări din Florența, pe profil energetic. Georgian este Specialist Afaceri Publice în cadrul grupului E.ON.

“Formată din tineri profesioniști, echipa FEL România va continua programele de educație și profesionalizare a tinerilor din domeniul energiei, de informare și conștientizare a consumatorilor de energie din România, respectiv de formulare a unor analize și recomandări de politici publice, prin invitație la dialog a părților interesate și promovarea transparenței decizionale”, a declarat Georgian Albu, Președinte FEL România.

Adrian Vintilă are o experiență de aproape 10 ani în sectorul energetic, în cadrul furnizorului de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare. În tot acest timp a desfășurat activități în cadrul departamentelor de tranzacționare energie, vânzări, iar în prezent coordonează activitatea de product development, în calitate de manager departament. A absolvit Facultatea de Matematică – Informatică și urmează cursurile unui program de master în Marketing și Comunicare în Afaceri.

Dincolo de activitățile profesionale, Adrian Vintilă se implică activ în activități de voluntariat, facilitând sesiuni de training pentru copiii din mediul rural, pe teme de soft skills și eficiență energetică și militează pentru condiții optime de învătare în școlile din mediul rural.

„Anul 2021 a reprezentat momentul de conștientizare a importanței sectorului energetic în rândul românilor. Mediul politic a înțeles “puterea” pe care factura o are asupra capitalului electoral, iar populația a înțeles importanța familiarizării cu sectorul energetic. Viziunea noastră este să fim cea mai centrică organizație din sectorul energetic, pentru a crea un loc unde oamenii pot veni să găsească și să descopere tot ce ar putea dori să știe despre energie”, a declarat Adrian Vintilă, Director Comunicare și Marketing FEL România.

Bogdan Leu este inginer principal în Transelectrica, unde își desfășoară activitatea ca și specialist în proiecte de retehnologizare stații electrice și digitalizare la nivel de Companie.

Bogdan a absolvit Facultatea de Energetică, UPB cu un master finalizat în cadrul Grenoble INP, iar în prezent este doctorand al Facultății de Inginerie Electrică, UPB.

Este membru FEL România din anul 2017, iar în anul 2021 a ocupat funcția de Community Manager și membru al Board-ului de Management, unde a coordonat una dintre cele mai ample campanii de recrutare tineri profesioniști cu potențial de viitori lideri în energie.

Silviu Tiron este absolvent al Facultății de Energetică, Universitatea Politehnică București și al programului de master din cadrul ASE, specializarea Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor în Energie. Are o experiență de 6 ani în domeniul energetic, activând în diverse companii, cu specializare în dezvoltarea produselor și serviciilor specifice industriei.  În prezent, se concentrează pe dezvoltarea infrastructurii și soluțiilor pentru mobilitatea electrică.

Marta Sturzeanu a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București și urmează programul de master al ASE în Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor în Energie. Experiența sa de peste 5 ani în cercetare, dezvoltare si inovare a fost dobândită prin implicarea în proiecte europene din domeniul energiei Horizon 2020 și Erasmus+. Marta deține și o scurtă perioadă de activitate în administrația publică.

Rareș Hurghiș este doctor în economie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Are o experiență de peste 8 ani în sectorul energetic (distribuție și furnizare, gaze naturale și electricitate, energii regenerabile) în cadrul a două din cele mai mari companii de profil din România. Are expertiză în zona de strategie, dezvoltarea afacerii, respectiv în implementarea proiectelor strategice și transformaționale. Este interesat de zona de sustenabilitate și de noile tehnologii care ne ajută să reducem impactul negativ asupra mediul în care trăim.

FEL România este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *