Gala Romanian CSR Awards: Premiu de suflet pentru voluntarii CEZ!

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Gala Romanian CSR Awards: Premiu de suflet pentru voluntarii CEZ!

Grupul CEZ în România a fost premiat, pentru al doilea an consecutiv, de juriul Galei Romanian CSR Awards pentru Proiectul Niciodată singur – Prietenii vârstnicilor. Premiul de suflet a fost acordat pentru aportul adus de voluntarii CEZ asupra calității vieții a 250 de vârstnici din Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești.

Proiectul a pornit în luna mai a anului trecut când Grupul CEZ în România s-a alăturat proiectului “Niciodată singur – Prietenii vârstnicilor”, derulat de ONG-ul cu același nume, din dorința de a produce un impact pozitiv in viața seniorilor comunității în care activează.

Numarul in crestere a varstnicilor singuri din Romania, in particular in Pitesti, a determinat implicarea a 35 de voluntari ai companiei in activitati menite sa ofere alinare, buna stare si bucurie celor 250 de seniori din Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti, cartierul Gavana.

Implicarea activa si continua a voluntarilor CEZ le-a descretit fruntile bunicilor, pentru care Ziua Internationala a Varstnicilor a fost un nou prilej de bucurie si noi amintiri presarate cu flori si veselie. Actiunea a fost completata de 92 de angajati CEZ care au devenit mesagerii campaniei „Flori pentru suflet”, daruind peste 950 de flori si mesaje varstnicilor care au vizitat Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, in perioada 29 – 30 septembrie. Sarbatorile de iarna i-au gasit pe bunicii de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti, in familie, alaturi de voluntarii CEZ care au devenit ajutoarele lui Mos Nicolae si Mos Craciun atat pentru ei cat si pentru alti peste 560 de varstnici.

„Niciodata singur a fost o adevarata calatorie spirituala in lumea varstnicilor de la Caminul de Batrani Gavana din Pitesti. Multumim atat reprezentantilor Asociatiei Niciodata Singur pentru ca ne-au angrenat alaturi de ei in aceasta cauza, cat si celor 35 de voluntari ai Grupului CEZ In Romania pentru ca s-au dedicat trup si suflet proiectului timp de 9 luni. Asteptam cu nerabdare ca in luna mai a acestui an sa dam startul unei noi editii a proiectului in care ne dorim sa includem, pe langa beneficiarii din Caminul de Batrani Gavana, si varstnicii din comunitatea din Pitesti care locuiesc singuri la domiciliu, cu un grup restrans de suport si cu venituri reduse.” – a spus Andreea Brahastianu, Managerul Departamentului Comunicare Interna&CSR.

 

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *