Gold Recognition pentru CEZ România pentru patru proiecte care contribuie la dezvoltarea comunităților locale

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Gold Recognition pentru CEZ România pentru patru proiecte care contribuie la dezvoltarea comunităților locale

CEZ urcă din nou pe podiumul Community Index, singura competiție din România dedicată proiectelor care contribuie la dezvoltarea comunităților locale. Campania care i-a racordat pe stakeholderii noștri la rețeaua de #energiepentrubine în lupta cu pandemia, cele 9 sisteme de panouri fotovoltaice care au adus inovația la liceele din Ucenic Electrician și din afara acestuia, proiectul care promovează unele dintre cele mai valoroase construcții din Oltenia și platforma care a oferit acces la educație digitalizată copiilor din medii defavorizate au fost premiate cu Gold Recognition în cadrul Community Index.

Acestea au obținut distincții pentru următoarele categorii:

       Emergency Relief COVID-19 – CEZ alimentează rețeaua sa de energie pentru bine;

       Orașe sustenabile – Panouri fotovoltaice la 9 licee care pregătesc #GenerațiaViitorului;

       Artă, Cultură și Tradiții – Cule în Lumină;

       Educație: Tehnologie în școli – Promisiunea Verde.

„Anul 2020 ne-a ancorat și mai mult în realitate, fapt dovedit de fiecare inițiativă premiată pentru impactul adus în comunitate. Am pus în operă proiecte tradiționale sau inițiative la început de drum în ritm alert, într-un context diferit, fără să ne pierdem substanța și optimismul. Le mulțumesc celor care și-au pus amprenta de bine în aceste proiecte și îi asigur că și 2021 ne rezervă ținte ambițioase”, a declarat Angelica Barbu, Director Comunicare & Marketing CEZ România.

În 2020, Grupul CEZ în România a investit 4 175 898 LEI în proiecte de responsabilitate socială dedicate beneficiarilor din Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Teleorman, Olt, Constanța, Caraș-Severin, Iași, Timiș. Direcțiile strategice de CSR (sănătate și wellbeing, educație, mediu și dezvoltarea locală) au fost completate de acțiuni constante care au avut rolul de a sprijini comunitatea locală și grupurile vulnerabile să depășească provocările pandemiei.

Community Index pune accent pe bune practici și proiecte strategice care se concentrează pe aspecte precum implicarea părților interesate sau măsurarea impactului pe termen mediu și lung.

Scorecard-ul este alcătuit pe baza a trei referințe internaționale considerate ca fiind printre cele mai importante din domeniu: The Business for Societal Impact Framework (a global standard in measuring and managing corporate community investment), International Finance Corporation – Strategic Community Investment Guide și GRI Sustainability Reporting Standards (GRI Standards).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *