Green Energy Expo & Romenvirotec, cel mai mare târg de energii regenerabile și protecția mediului: 11-13 aprilie, la Romexpo

Publicat pe Categorii Eolian, Evenimente, Flux energetic, Mediu, Regenerabile, Solar
Prima Pagina Regenerabile Eolian Green Energy Expo & Romenvirotec, cel mai mare târg de energii regenerabile și protecția mediului: 11-13 aprilie, la Romexpo

Cel mai mare târg de energii regenerabile și protecția mediului din România – Green Energy Expo & Romenvirotec – va avea loc în perioada 11-13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din Complexul Expozițional Romexpo, unde vor fi prezenți expozanți de top din țară și din străinătate, care vor prezenta cele mai noi și inovative produse, echipamente și soluții pentru producția de energii regenerabile și al managementului deșeurilor.

Târgul este organizat de Euroexpo și Romexpo în parteneriat cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Asociația Română de Mediu, Universitatea Ecologică din București și se va constitui în cel mai mare HUB de inovații tehnologice pentru producția de energii regenerabile și pentru managementul deșeurilor.

Green Energy Expo & Romenvirotec este singurul târg din România care se va desfășura într-un complex expozițional, unde companiile vor beneficia de o logistică completă și performantă. Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo, cu o suprafață de 16.000 mp, este cel mai mare și modern din țară.

Firmele expozante comercializează tehnologii pentru producția de energii regenerabile de toate tipurile: solar, vânt, termal, biogaz și pentru protecția mediului, sector în cadrul căruia managementul deșeurilor ocupă un loc central. Târgul nostru va găzdui standuri de mari dimensiuni (400 de mp.) unde vor prezenta fluxuri tehnologice, cu toate echipamentele și tehnologiile necesare în procesul de managementul deșeurilor. La târg și-au anunțat participarea peste 150 de brand-uri din domeniul energetic și din domeniul protecției mediului, printre care Renovatio Solar, Greenvolt Next, European Waste Technology, Nord Engineering, Inoveco, Ax Perpetum, Napochim, Hamos, Backhus, Eggesmann, Krysteline, Beia, Genway, Ev-Mag, Ampevo, Trinasolar, Foxess, Huawei, Growatt, Deye, Rothoblaas, Solaro, Solactiv, Grill Solar, Neo Mobi, Longi, Dasolar, Huawei, Fronius, Solis, K2 System, Noark, Solar One, Solcad, Salvo, Lasso, Mr.Fill, Odor Control, Polar, Novotegra, njoy, AE Auto, Deye, Longi, Bluesun, Cooli, Sprusan, miru Instruments, Gasmet Technology, Ngt, Photomate, Hycleaner, Steltec, JINKO, Aerocompact, Lasso, Taw Energy, Carpathia Energy, Energypal, Orient Power, Axitec, Trina, Longi, Luxor, SolarEdge, Fronius, Goodwe, SMA, Sungrow, BYD, Baywa R.E, Hbp Eko.

Pe întreaga perioadă a evenimentului, tehnologiile firmelor expozante vor fi prezentate atât în Pavilionul B2, cât și pe perimetrul exterior în zona DEMO AREA și vor oferi soluții specialiștilor și tuturor vizitatorilor.

Green Energy Expo & Romenvirotec va găzdui Forumul Internațional de Mediu și Energie, eveniment organizat împreună cu revista Infomediu Europa, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, la care vor participa reputați speakeri internaționali, autorități și liderii industriei de energii regenerabile și protecției mediului. La forum vor lua cuvântul Mircea Fechet – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mihaela Frăsineanu – Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului, directori din Ministerul Mediului și Ministerul Energiei, Monika Romenska – Regulatory & Public Affairs Manager – Extended Producer Responsibility Aliance (EXPRA), Francesco Lembo – Deputy Secretary General – Association of Cities and Regions for Sustainable Resource Management (ACR+). Organizatorii forumului își propun să faciliteze dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai durabil.

Târgul se adresează atât specialiștilor din domeniu, dar și altor persoane interesate direct de implementarea de soluții din zona de energii regenerabile și protecția mediului în propriile spații. Sunt așteptați specialiștii din energie verde și în gestionarea deșeurilor, investitori, bănci și fonduri de investiții, operatori de proiecte de energie regenerabilă, dezvoltatori imobiliari, arhitecți, constructori, antreprenori și start-up-uri care doresc să deschidă o afacere în domeniile energie regenerabile, protecția mediului și managementul deșeurilor. De asemenea, sunt invitați reprezentanți ai mediului universitar (profesori și studenți), experți, specialiști, consultanți de business, reprezentanți guvernamentali, ai ministerelor, Președinției, autorități locale – primari, angajați ai primăriilor, parlamentari, experți parlamentari, precum și reprezentanți ai ONG-urilor din zona de energie verde și protecția mediului.

Partener principal al târgului este Renovatio Solar, lider în inovația în domeniul energiei regenerabile.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra participarea, vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://greenenergyexpo-romenvirotec.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *