Grupul CEZ în România se alătură luptei împotriva cancerului mamar

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Grupul CEZ în România se alătură luptei împotriva cancerului mamar

Grupul CEZ în România se alătură luptei împotriva cancerului mamar și oferă gratuit proteze mamare pentru 100 de femei vulnerabile în fața acestei afecțiuni.

În luna Martie, luna dedicată femeii, echipa CEZ sărbătorește reîntoarcerea naturii la viață și sprijină cu 10.000 mii de euro Asociația Moving On Breast Cancer, prin lansarea unei campanii de solidaritate și susținere a femeilor diagnosticate cu cancer mamar din România, cu precădere din regiunea Oltenia.

„Ne-am propus să oferim #100deZâmbete, și să dăruim 100 de proteze mamare femeilor vulnerabile din comunitatea noastră. Acestea nu reprezintă doar un simbol al luptei împotriva cancerului mamar, ci și surse de confort și încredere ale femeilor care se confruntă cu această provocare. În această călătorie dificilă, ne dorim să aducem o rază de speranță și să facilităm procesul de recuperare și reintegrare socială, creând astfel un spațiu în care femeile pot simți că nu sunt singure în această luptă. Suntem parte a unei comunități puternice și luptăm în fiecare zi și prin fiecare acțiune să construim un viitor #roz alături de oamenii noștri pentru toți aceia care au nevoie de noi. Dăruim #energiepentrubine pentru că este în ADN-ul nostru și prin fiecare campanie bifăm un sector în care persoanele vulnerabile pot avea un viitor mai bun”, afirmă Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer, CEZ România.

Tot cu această ocazie, 100 de femei din cadrul Grupului CEZ, participă la un workshop, susținut de un medic specialist, dedicat prevenției și depistării cancerului mamar.

Ultimele studii indică că cea mai mare incidență, în România, în rândul femeilor, cu un procent de 28%, o are cancerul mamar.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *