Hidoelectrica susține Echipa Olimpică a României la JO Paris 2024

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidoelectrica susține Echipa Olimpică a României la JO Paris 2024

Mișcarea Olimpică din România are un nou partener care susține Echipa Olimpică Team Romania la JO Paris 2024. Hidroelectrica a devenit  partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Roman (COSR) pentru susținerea Echipei Olimpice a României pe durata pregătirii, calificării și participării la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Mihai Covaliu, președinte COSR și Karoly Borbely, președinte directorat Hidroelectrica, au semnat azi contractul de sponsorizare care se întinde pe o perioadă de 10 luni. Momentul a fost marcat de înmânarea tricoului  Team Romania noului partener. Campioana europeană la tenis de masă, Bernadette Szocs i-a oferit domnului Borbely  tricoul Echipei Olimpice.

Sprijinul  Hidroelectrica va fi dedicat atingerii obiectivelor de performanță asumate de sportivi și Comisia Tehnică Olimpică pentru Sportul de Performanță la Jocurile Olimpice Paris 2024.

„Suportul  Hidroelectrica oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, ne duce cu un pas mai aproape de podium. Deschiderea noului nostru partener aduce o motivație în plus atat pentru sportivi, cât și pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic!  Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris  este alimentată cu „energia” care vine și de la Hidroelectrica, care, de acum, face parte din echipă, din Team România. Vă mulțumesc, în numele întregii echipe, pentru ajutorul oferit în drumul spre marea performanță!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

”Prin această colaborare, Hidroelectrica – cea mai valoroasă companie, și COSR – cea mai presitigioasă organizație care reprezintă sportul de performanță, și-au strâns mâinile și își propun să susțina sportivii și, prin exemplu pe care aceștia îl dau public, să ofere românilor inspirație și energie pentru un stil de viață sănătos și activ.

Într-un an olimpic, când cei mai străluciți sportivi ai țării noastre se pregătesc să reprezinte România la cea mai reputată competiție și să lupte pentru a obține medalii noi, considerăm că este esențial să fim alături de ei, să le susținem eforturile Știm foarte bine că pregătirea sportivilor pentru olimpiadă, și anume ciclul olimpic, este unul de patru ani, și credem documentul pe care îl semnăm astăzi reprezintă un început de parteneriat extrem de promițător. Suntem mândri să fim partenerii COSR și să facem începând de astăzi echipă cu cei mai valoroși sportivi ai țării”, a declarat Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica.

„Le mulțumim tutror celor care cred în noi și ne ajută zi de zi să ne împlinim visurile. Noi toți sportivii Echipei Olimpice Team Romania  suntem determinați și mândri că vom reprezenta România la JO Paris 2024. Efortul nostru de zi cu zi are în spate dorința de a câștiga medalii pentru Team Romania. Sunt bucuroasă că am putut să-i ofer tricoul Echipei Olimpice noului partener al COSR.. Pentru noi, sportivii, contează enorm să avem acest sprijin din partea Mișcării Olimpice prin specialiști care ne pot ajuta să ajungem la un nivel maxim la Jocurile Olimpice”, a spus Bernadette Szocs.

La evenimentul din Sala Amfiteatru a Casei Olimpice au fost prezenți din partea COSR  George Boroi – secretarul general al COSR, membri ai Comitetului Executiv COSR, campioni olimpici și personalități ale lumii sportului – Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, cinci medalii olimpice de aur la canotaj, Simona Tăbără Amânar, directorul Academiei Olimpice Române, triplă campioană olimpică la gimnastică, Doina Melinte – campioana olimpică la atletism, Alina Dumitru – prima campioană olimpică din istoria judo-ului feminin românesc, Georgeta Damian-Andrunache – cvintuplă campioană olimpică la canotaj, Laura Cârlescu Badea – campioană olimpică la floretă, Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, Alin Petrache, președintele FR Rugby, Cristinel Romanescu, președintele FR Tenis de Masă, Răzvan Pîrcălabu, președintele FR Lupte, Cristina Vărzaru (handbal), Adrian Marcu (tenis).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *