Hidroelectrica angajează 5 consilieri juridici

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica angajează 5 consilieri juridici

Hidroelectrica caută avocați in-house. Conducerea companiei anunță că organizează, la data 30.05.2018, concurs pentru ocuparea mai multor posturi de consilieri juridici în cadrul Departamentului Juridic, după cum urmează:

– 1 post de consilier jurdic la Biroul Activități Corporative, Serviciul Consultanță și Activități Corporative;

– 2 posturi de consilier juridic la Biroul Consultanță,  Serviciul Consultanță și Activități Corporative;

– 2 posturi de consilier juridic la Biroul Comercial, Serviciul Contencios.

Candidații pentru posturile menționate trebuie să aibă studii superioare juridice, să fie licențiați în drept, să aibă experiență în domeniu, să fie  buni cunoscători ai reglementărilor speciale din domeniul energiei etc. Departamentul Juridic este responsabil pentru stabilirea strategiei juridice, reprezintă și susține interesele companiei în fața instantelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, notariate, arbitraj, Oficiul Registrului Comerțului, Curtea de Conturi, Curtea Constituțională etc. Totodată,  aplică modificările legislative și urmărește punerea în aplicare și respectarea legislației în vigoare pe domeniile de activitate vizate.

Concursul va avea loc la finele lunii mai și constă într-o probă scrisă (pondere 70% din nota finală) și interviu (pondere 30% din nota finală). Nota minimă pentru admiterea la interviu este 7,15. Nota minimă pentru angajare în funcţia de consilier juridic este 8,00. Cei interesați se pot înscrie la concurs  până în data de 25.05.2018.

Hidroelectrica, cu sprijinul Pluri Consultants România, a mai inițiat un proces de recrutare internă și externă pentru șase posturi de conducere din cadrul Departamentului Juridic în noiembrie 2017.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.