Hidroelectrica are nevoie de sediu nou

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica are nevoie de sediu nou

Hidroelectrica comunică intenția de a prelua în chirie un spațiu de birouri în Municipiul București, prin intermediul unei proceduri de selecție de oferte.

Spațiul trebuie să aibă între 7.070 și 7.500 metri pătrați și să ofere toate dotările și utilitățile necesare, inclusiv 80 de locuri de parcare. Acesta va găzdui sediul social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. și trebuie să poată să asigure cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților, potrivit unui comunicat al companiei.

Procedura de selecție este deschisă, iar criteriul de atribuire este calitate-preț. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani, iar ofertele calificate vor fi evaluate în funcție de criteriile tehnice și financiare specificate în caietul de sarcini.

Anunțul privind procedura de selecție a fost publicat pe site-ul Hidroelectrica la rubrica Informații de interes public\Anunțuri publice începând cu data de 10.04.2023.

Ședința de deschidere a ofertelor de închiriere va avea loc în data de 08.05.2023, ora: 11:00, la sediul HIDROELECTRICA S.A.- Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Et. 10-15, Sect. 1, București.

Hidroelectrica invită toți ofertanții interesați să participe la această procedură de selecție și să ofere cele mai bune soluții pentru îndeplinirea cerințelor tehnice și financiare specificate în caietul de sarcini.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul Hidroelectrica (https://www.hidroelectrica.ro/public-announcement/e77cc5d8-c694-b662-8bd5-5c0072922494).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *