Hidroelectrica caută manager Departament SSM, Mediu, SU

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica caută manager Departament SSM, Mediu, SU

Hidroelectrica organizează, în data de 16.02.2016,  concurs pentru ocuparea postului de Manager Departamentul SSM,Mediu,SU. Acesta se subordonează Directorului General al companiei și are în subordine o echipă de 26 persoane, din care 5 angajați sunt în subordine directă la sediul din București și 21 salariați sunt în subordine operativă în cele 7 sucursale ale Hidroelectrica.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul companiei, managerul SSM, Mediu, SU este responsabil de coordonarea activității privind managementul sănătații și securității în muncă, managementul mediului și managementul situațiilor de urgență, dar și pentru stabilirea strategiei de SSM,Mediu,SU la nivelul societății.

Candidații trebuie să aibă studii superioare tehnice, minim 8 ani experiență profesională, din care  minim 2 ani experiență pe un post similar, cursuri de formare profesională în domeniu; cursuri postuniversitare în domeniu. Totodată, trebuie să cunoască, înțeleagă și aplice conceptele privind domeniile SSM, mediu, SU.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.