Hidroelectrica se laudă cu un profit în creștere cu 30% la nouă luni

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica se laudă cu un profit în creștere cu 30% la nouă luni
  • Se pregătește majorarea capitalului social

Hidroelectrica a înregistrat în septembrie un profit brut estimat de 93 de milioane de lei, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015, anunță reprezentanții companiei. Profitul pentru primele nouă luni ale acestui an este estimat la 1,13 miliarde de lei, în creştere cu 30% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

hidroelctricaÎn luna septembrie producţia de energie electrică a totalizat 1,1 TWh, aceasta însumând, în primele nouă luni, un total de 13,14 TWh, faţă de numai 12,49 TWh realizaţi în aceeaşi perioadă a anului 2015, se menționează într-un comunicat transmis de Hidroelectrica.

„Rezultatele înregistrate de Hidroelectrica sunt cu atât mai deosebite cu cât acestea sunt realizate pe fondul unei scăderi generalizate la nivelul primelor 9 luni din 2016 a preţurilor din piaţa de energie electrică faţă de anul 2015 şi se datorează măsurilor implementate cu succes de societate pe linia optimizării costurilor şi veniturilor precum şi a creşterii producţiei”, precizează reprezentanţii companiei.

Directoratul Hidroelectrica a convocat AGA în data de 15 noiembrie pentru a aproba majorarea capitalului social cu valoarea a 19 terenuri pentru care compania a obținut certificate de atestare a dreptului de proprietate.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.