Hidroelectrica recrutează Manager pentru Departamentul Furnizare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica recrutează Manager pentru Departamentul Furnizare

Hidroelectrica caută Manager pentru Departamentul de Furnziare. Organizează, în data de 14.09.2022, ora 11:00, concurs cu recrutare internă și externă pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a postului de Manager Departament la Departamentul Furnizare – Executiv companie.

Candidatul trebuie să aibă studii superioare: tehnice, economice; minim 10 ani experienta profesionala, din care 5 ani in pozitii manageriale, din care cel putin 3 ani pe pozitii managerile in domeniul energetic/furnizare/ comercializare energie electrica. De asemenea, să aibă cunoştinţe privind procesul tehnologic de producere a energiei electrice în hidrocentrale, cunoştinţe teoretice şi practice privind instalaţiile, echipamentele şi construcţiile hidroenergetice, instrucţiunile tehnice interne, reglementări contractuale legale. Condiție obligatorie este și o bună cunoastere a principalilor jucatori in comertul cu energie, capacitate de a sesiza si capitaliza oportunitatile comerciale oferite de piata. Acesta trebuie să cunoască indicatorii tehnico-economici ai S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., să aibă cunostinte de analiza a pietei, marketing, proceduri de contractare si derulare contracte, precum și cunoştinţe generale privind managementul societăţii comerciale, contractul colectiv de muncă, legislaţia în domeniul de activitate; cunoştinţe IT (operare MS Office).

Este de dorit să dețină unMasterat/ Doctorat in domeniul tehnic sau economic;  să fi urmat Cursuri postuniversitare in domeniu; Cursuri de formare profesionala in domeniul de activitate; să fie membru al unor asociatii profesionale din domeniul de activitate; să aibă experienta in proiecte nationale sau internationale; să aibă alte cunostinte: doua limbi straine de circulatie internationala (franceza sau germana) la nivel avansat.

Potrivit anunțului de recrutare internă și externă, postat pe site-ul Hidroelectrica, responsabilitățile principale pentru ocuparea postului de Manager Departament la Departamentul Furnizare – Executiv sunt:

  • Eficientizarea activităţii de furnizare prin menţinerea și atragerea de noi clienţi;
  • Reprezinta Societatea in relatiile cu Autoritatile/partenerii contractuali pentru obiectul de activitate al Departamentului;
  • Procedurarea, implementarea si imbunatatirea continua a activitatilor specifice procesului de Furnizare;
  • Organizarea activitatii astfel incat sa respecte reglementarile specifice activitatii de furnizare si ANRE.
  • Atunci cand este nominalizat prin decizie de către Conducerea Hidroelectrica in rolul de Proprietar de Proiect/Program sau Manager Proiect/Program sau Membru in echipa de Proiect/Program sau Colaborator Proiect/Program in cadrul unui proiect/program, indeplineste toate atributiile /responsabilitatile specifice rolului, incluse in “M02.101 F1 Regulament privind gestionarea proiectelor & programelor in Hidroelectrica”.

Concursul pentru ocuparea postului de Manager Departament constă în:

  • Probă scrisă – pondere 70% din nota finală
  • Interviu – pondere 30% din nota finală
  • Nota minimă pentru admiterea la interviu este 8,58.

Nota minimă pentru promovare în funcţia de Manager Departament este 9,00.

Documentele necesare înscrierii la concurs se vor depune până în data de 13.09.2022, ora 12:00, la sediul central al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. – Departament Resurse Umane – Serviciul Dezvoltare Organizationala.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.