Hidroelectrica trimite copii abandonați din centrele de plasament în vacanță și sponsorizează spitale

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica trimite copii abandonați din centrele de plasament în vacanță și sponsorizează spitale

Directoratul Hidroelectrica cere aprobarea acționarilor pentru sponsorizarea a trei proiecte, destinate Asociației Fight for Life Charity – 100.000 lei, Insititutului Național de Pneumoftiziologie Marius Nasta București – 100.000 lei și Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii M.S. Curie cu 100.000 lei.

Cu sprijinul companiei,  copii abandonați în centrele de plasament, care au rezultate bune la învățătură, vor merge în tabere în România (Delta Dunării, Munții Retezat). Asociația derulează un proiect în 2019, beneficiari fiind 300 de copii instituționalizați.

La Spitalul de Urgență pentru Copii M.S. Curie se dorește organizarea, în cadrul secției III de Peditrie, a unui compartiment separat dedicat îngrijirii micilor pacienți ce suferă de fibroză chistică. În acest moment, sunt internați peste 50 de pacienți în spital. Cele 5 saloane trebuie dotate cu aparatură medicală.

Proiectul derulat de Institutul Marius Nasta presupune renovarea unor saloane, cabinete, grupuri sanitare din cadrul secție unde sunt tratați pacienți cu boli pulmonare din toată șara. Clădirea are peste 100 de ani și nu a fost renovată de foarte mulți ani.

Inițiativa Hidroelectrica este demnă de urmat… Cu siguranță, și celelalte societăți din sectorul energetic, și nu numai, sponsorizează astfel de proiecte. Deci, se poate…Ne plecăm în fața oamenilor care sfințesc locul și fac ca societățile în care lucrează să fie tot mai responsabile față de problemele comunității.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *