“Împreună să punem energia în lumină. Fii parte din soluție!” Conferința anuală InvesTenergy și Gala dedicată specialiștilor din sectorul energetic va avea loc pe 15 decembrie

Publicat pe Categorii Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential “Împreună să punem energia în lumină. Fii parte din soluție!” Conferința anuală InvesTenergy și Gala dedicată specialiștilor din sectorul energetic va avea loc pe 15 decembrie
  • Premiem, împreună cu Invitații și Partenerii noștri, specialiști din energie pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru dedicația și profesionalismul lor
  • Pentru mai multe informații despre tematică și agenda conferinței, accesați: https://evenimente.investenergy.ro/

Publicația InvesTenergy  continuă tradiția și organizează Conferința anuală cu tema: “Împreună să punem energia în lumină. Fii parte din soluție!”, în data de 15 decembrie 2021, la Le Château, Castelul din Inima Bucureştiului. Ca în fiecare an, evenimentul de specialitate se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Cu responsabilitate și respectarea cu strictețe a noilor măsurilor ale autorităților, în contextul pandemiei COVID-19, care permit organizarea de  conferințe în anumite condiții, Speakerii, Partenerii și Participanții confirmați se vor întâlni fizic la Conferința InvesTenergy, pe 15 decembrie.

Vom transmite on-line, pe www.investenergy.ro și pagina de facebook a InvesTenergy , sesiunea de deschidere, cu alocuțiunile Keynote Speakerilor și răspunsurile la întrebările adresate de audiență. Suntem onorați de participarea distinșilor Keynote Speakeri – Doamna Anca DRAGU, Senator, fost Președinte Senatul României; Dl George NICULESCU – Secretar de Stat, Ministerul Energiei; Dl Zoltan NAGY-BEGE, Vicepreședinte ANRE.

Vom reveni, după conferință, și vom publica o serie de articole, însoțite de VIDEO, cu prezentarea dezbaterilor și a declarațiilor Speakerilor care ne onorează cu prezența la Conferința InvesTenergy, pe www.investenergy.ro. De asemenea, vom prezenta Gala InvesTenergy și  specialiștii care vor fi premiați în cadrul acesteia, într-o serie de articole cu VIDEO.

Cristina Trefaș, Fondator&Director General InvesTenergy: „Împreună putem construi un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare. Este un efort comun, fiecare dintre noi avem o responsabilitate. La cea de-a cincea ediție a Conferinței anuale a publicației InvesTenergy venim cu un îndemn la mobilizare pentru a pune – împreună – energia în lumină. Fiecare dintre noi poate fi parte din soluție.

Liderii mondiali au anunțat decizii care revoluționează sectorul energetic, care schimbă lumea, se acționează pentru atingerea unui obiectiv ambițios – reducerea emisiilor cu 55% până în 2030. Responsabilitatea în ce privește energia viitorului este însă a tuturor, a fiecăruia în parte. Facem un apel la mobilizare și la responsabilitate pentru viitorul energiei în România. Mai mult ca oricând, este momentul deciziilor corecte și asumate pentru viitorul energiei, nu ne mai permitem o inerție, să întârziem cu decizii în ce privește punerea în aplicare a unor proiecte strategice. A devenit o tradiție, ca la fiecare ediție a evenimentului nostru, să lansăm o provocare/un îndemn pentru toți actorii pieței energiei și, în egală măsură, si pentru decidenții politici. Pledăm pentru un demers și efort comun al autorităților și participanților la piață, pentru decizii corecte și asumate, care să fie puse în aplicare rapid, cu maximă responsabilitate”.

La ediția din acest an a Conferinței InvesTenergy, lansăm un proiect special “Să punem Oamenii din energie în lumină”, care va fi prezentat prin organizarea unei festivități. Premiem, împreună cu Invitații și Partenerii noștri, specialiști din energie pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru dedicația și profesionalismul lor.

Peste 100 de participanți, interesați și preocupați de ce se întâmplă cu sectorul energetic, au fost invitați să participe la dezbateri: autorități, parlamentari, investitori, actori ai pieței energiei, experți, avocați, reprezentanți mass-media.

La conferință participă, în calitate de Speakeri, Oameni-cheie în domeniul energiei. Alături de Keynote Speakeri, au confirmat participarea la Panelul de dezbateri, cu tema “Energia în lumină. Acum pentru mâine. Decizii corecte și asumate pentru viitor”, următorii Speakeri:

Dna Corina POPESCU – Vicepreședinte, Eurelectric & Director General, Electrica

Dl Ondrej SAFAR – Country Manager, Grupul CEZ în România

Dl Volker RAFFEL – CEO, E.ON România

Dl Bogdan BADEA –  Președinte Directorat, Hidroelectrica

Dna Monica HODOR – Director General al companiilor E-Distribuție

Dl Teodor Chirica – Președinte Consiliul de Administrație, Nuclearelectrica

Dl Aristotel JUDE – Director General, Romgaz

Dna Gina CRUCERU – Director Resurse Umane, KMG International

Dl Corneliu BODEA – CEO, Adrem şi Preşedinte, Centrul Român al Energiei

Dl Cristian SECOȘAN –  CEO, Siemens România

Dl Niculae HAVRILEȚ – Director General, Distribuție Energie Electrică România

Dl Martin MOISE – Director General, Repom și PrimVicepreședinte, PATRES

Dl Dumitru CHISĂLIȚĂ – Președinte, Asociația Energia Inteligentă.

Moderatorii Conferinței InvesTenergy sunt Dl Ion LUNGU – Director Executiv, AFEER și Dna Cristina Trefaș – Fondator&Director General InvesTenergy.

Prezentatorea Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie este Dna Andreea NEGRU, Președinte, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton.

Pentru mai multe informații referitoare la conferința InvesTenergy – teme, agenda – accesați site-ul evenimentului: https://evenimente.investenergy.ro/

Evenimentul se bucură de susținerea ANRE, alăturându-se până la acest moment demersului nostru Parteneri, care dau plus valoare Conferinței.  Adresăm mulțumiri Partenerilor Conferinței InvesTenergy. Partener oficial al evenimentului este CEZ România. Hidroelectrica, Nuclearelectrica și Rompetrol sunt Parteneri Platinum, e-Distribuție,  E.ON Romania și Romgaz  – Parteneri Gold; Delgaz Grid, Adrem, Repom, Siemens, Entera, Distribuție Energie Electrică România, Schoenherr si Asociatii SCA– Parteneri Silver.

Ne onorează sprijinul oferit de: AFEER, CRE, ACUE, IRE, PATRES, CNR-CME, HENRO, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton, Voitin, energiaTA, EFdeN, Filiala SIER Bucureșt Tineret, Phoenix Training, Boof Media, Asociația Energia Inteligentă, EM 360 Studio, RWEA, FEL România și suportul Partenerilor Media: Financial Intelligence, Focus Energetic, Energy Center, E-nergia, NewsEnergy, MediaUno, Clubantreprenor.ro, Bursa, Economistul, Club Economic și România Durabilă. 

Producție video: Boof Media.

La conferințele InvesTenergy, punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.