Încă un administrator renunță la Electrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Încă un administrator renunță la Electrica

Willem Schoeber a decis să renunțe la funcția de membru al Consiliului de Administrație al Electrica, anunță compania. CA a luat act de decizia lui Willem Schoeber de a renunța, începând cu data de 7 februarie 2019, la calitatea domniei sale de membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Elena Doina Dascălu a demisionat, luna trecută, din  calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, ca urmare a numirii de către Parlamentul României în funcția de prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară.  Iar Arielle Malard de Rothschild a renunțat să fie membru în CA Electrica, decizie survenită ca urmare a unor responsabilități suplimentare legate de activitatea sa principală, după s-a arătat într-un comunicat al companiei.

Schoeber va continua să-și îndeplinească responsabilitățile în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA până la data de 6 februarie 2019.

Willem Schoeber are experienţă de peste 40 de ani în domeniul energiei. Cea mai mare parte a activităţii sale profesionale a fost derulată în cadrul grupurilor Royal Dutch Shell şi EWE, unde a deţinut diferite poziţii în top managementul filialelor din Olanda, Franta, Germania, Turcia şi SUA. Începând cu anul 2013, Willem Schoeber este consultant independent în afaceri și membru al Consiliului de Administratie al Neste Oyj (Helsinki, Finlanda), al Consiliului de Supraveghere al Gasunie NV (Groningen, Olanda) și al comitetelor de audit ale acestor consilii.

Willem Schoeber a devenit membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA în mai 2016.

Valentin Radu, președinte al Consiliului de Administrație al Electrica, a declarat: „În numele companiei, vreau să mulțumesc domnului Willem Schoeber pentru activitatea desfășurată în beneficiul Electrica, începând din 2016, când a devenit membru al Consiliului de Administrație. În numele colegilor din Consiliul de Administrație, îi urez succes în activitățile viitoare”.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *