Începe Târgul Național de Energie, organizat de AFEER 

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Începe Târgul Național de Energie, organizat de AFEER 
Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER organizaează, în premieră pe piața de energie din România, Târgul național de energie, în perioada 19 -22 septembrie, în cadrul IEAS, la Palatul Parlamentului.

Consumatorii vor avea ocazia să discute cu furnizorii pentru a afla care sunt cele mai bune oferte de energie și servicii. La această ediție a târgului, organizat de AFEER sub deviza “Fii informat! Alege ce ți se potrivește!”, participă opt furnizori, cu standuri, respectiv: Electrica, ENEL, CEZ, E.ON, Electromagnetica, Tinmar Energy, Complexul Energetic Oltenia și MET. Aceștia vor prezenta consumatorilor finali ofertele lor.

“Am vrut să fie o întâlnire face-to-face între furnizori și consumatori. Va fi un bun prilej pentru companii să-și prezinte ofertele și serviciile, iar pentru consumatori să își aleagă în cunoștință de cauză oferta care li se potrivește cel mai bine”, a precizat Ion Lungu, președintele AFEER.

De la 1 ianuarie 2018, piața de electricitate din România va fi complet liberalizată, iar Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) va controla doar prețurile consumatorilor alimentați în regim de Serviciu Universal.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *