Înscrierile în competiția E.ON Energy Globe Award 2017, până pe 16 iunie

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Înscrierile în competiția E.ON Energy Globe Award 2017, până pe 16 iunie

Termenul limită pentru înscrierea în competiţia E.ON Energy Globe Award Romania 2017 a fost prelungit până la 16 iunie. Cei care au iniţiative sau idei din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului sunt invitaţi să le înregistreze pe www.energyglobe.ro.

Proiectele vor fi grupate pe cinci categorii: Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret şi Idei. Dacă în primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate în diverse faze de realizare, în cea de-a cincea categorie vor fi incluse doar acele iniţiative sau idei încă neimplementate.

Reprezentanții E.ON anunță că proiectele câștigătoare la fiecare categorie în parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate și se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. Selectarea şi evaluarea acestora se va realiza de către un juriu independent format din specialişti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna octombrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *