InvesTenergy recomandă: Caravana „Preț Corect la Gaze”, la Craiova

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic InvesTenergy recomandă: Caravana „Preț Corect la Gaze”, la Craiova

Asociația Energia Inteligentă continuă Caravana  „Preț Corect la Gaze”. Vineri, 3 noiembrie, ora 14.00, la  Camera de Comerț și Industrie Dolj, va avea loc o dezbatere cu clienții non-casnici de gaze naturale.

Scopul întâlniri constă în prezentarea noțiunilor de piață, modul de funcționare a acesteia, răspunsuri la cele mai dese întrebări despre liberalizarea pieței, drepturile și obligațiile furnizorilor de gaze și ale consumatorilor. Evenimentul, o premieră în Bănie, este organizat de Asociația Energie Inteligentă și Camera de Comerț și Industrie Dolj. Dezbaterea va fi moderată de  Dumitru Chisăliță, expert judiciar gaze naturale.

Dumitru Chisăliță a obținut masterul în “Valorificarea Gazelor Naturale” în 2002 la  Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, doctor in Stiinte Tehnice, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti, din anul 2004. Din ianuarie 2006 este membru în colectivul de redacție al revistei Tehnica Instalațiilor, Tg. Mureș. Este membru al Societății Ingineriilor de Petrol și Gaze (SIPG), membru al Asociației Inginerilor Instalatori din România (AIIR) și Președintele Societății Inginerilor din Domeniul Gazelor Naturale din cadrul AGIR. În anul 2006 obține atestatul de Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați Paris, și în anul 2010 atestatul de Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *