InvesTenergy recomandă Conferința AFEER, ediția a III-a: „Liberalizarea, la final? Efecte și provocări”

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic InvesTenergy recomandă Conferința AFEER, ediția a III-a: „Liberalizarea, la final? Efecte și provocări”

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER  organizează cea de-a III-a ediție a Conferinței anuale, cu tema „Liberalizarea, la final? Efecte și provocări”, în data de 15 noiembrie 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pentru ediția din acest an, AFEER comunică că a optat pentru o temă care rămâne de maximă actualitate, a liberalizării pieței de energie, care oferă garanția unui mediu competitiv, transparent şi echitabil atât pentru actorii pieței, cât, mai ales, pentru consumatori. Liberalizarea, precum și noul Pachet energetic al Uniunii Europene, vin cu noi provocări și oportunități pentru furnizorii de energie, care sunt într-o permanentă schimbare, se reinventează, își adaptează strategiile pentru a face față unei competiții acerbe, cu efecte benefice pentru piața de energie, precum și pentru întreaga economie.

Conferința anuală a furnizorilor de energie electrică cuprinde două paneluri, având ca principale teme: “Liberalizarea, la final? Ce spun autoritățile…” şi “Provocări și oportunități. Cum se pregătesc furnizorii…”, urmate de sesiuni de întrebări-răspunsuri, care să asigure un dialog necesar și constructiv între speakeri și participanți. La fel ca în edițiile precedente, sunt invitați să participe reprezentanți ai celor mai importante instituții din domeniu, precum Ministerul Energiei, Parlament, ANRE, OPCOM, Consiliul Concurenței, precum și ai companiilor din sectorul energetic, experți în energie din țară și străninătate, furnizori – membri ai AFEER.

Pentru mai multe detalii, accesați  site-ul conferinței: http://conferinta.afeer.ro/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *