InvesTenergy recomandă Conferința “Carieră în industria energetică”, ediție aniversară la 10 ani de la înființarea Filialei SIER București Tineret. 17-22 mai 2021

Publicat pe Categorii Esential, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Esential InvesTenergy recomandă Conferința “Carieră în industria energetică”, ediție aniversară la 10 ani de la înființarea Filialei SIER București Tineret. 17-22 mai 2021
  • Tinerii energeticeni au la dispoziție 6 zile să cunoască peste 20 de companii din domeniul energetic, care vor prezenta programe de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională

Conferința: Carieră în industria energetică a ajuns în acest an la o ediție aniversară, care transpune tradiția și experiența evenimentelor anterioare în prima ediție desfășurată în mediul online, organizată în perioada 17-22 mai 2021 de către Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București.

Deschiderea evenimentului va avea loc luni, 17 mai 2021, ora 12:00. Reprezentanți ai Universității Politehnica din București și ai Facultății de Energetică, dar și personalități din industria energetică vin în fața tinerilor să discute despre oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul energetic.

Principalul eveniment de carieră din industria energetică românească revine în formatul consacrat în care tinerii energeticeni au la dispoziție șase zile să cunoască principalele companii din domeniul energetic românesc. În cadrul conferinței Carieră în industria energetică, vor fi prezentări de companii, workshop-uri de dezvoltare personală, prezentări ale facultății și vizite tehnice.

Printre cele 20 de companii care vor susține prezentări se regăsesc principalii producători, distribuitori și furnizori de energie electrică, producători de echipamente, mari consumatori etc. care vin către tineri cu informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională în cadrul acestora.

Workshop-urile susținute de parteneri au ca element cheie dezvoltarea personală și abordează tematici de interes pentru tinerii aflați la început de carieră, precum Personal Branding, Skills of the future sau Metode Agile.

Conferința se bucură de susținerea companiilor naționale și internaționale ce activează pe plan local, precum: Rompetrol, Nuclearelectrica, Monsson Operation, E.ON, Electrica, Enel, Eximprod Grup, Adrem, Schneider Electric, Vinci Energies, Siemens Energy, Veolia și Enevo Group care au confirmat deja participarea la eveniment alături de principalele asociații profesionale și publicații din domeniul energetic, precum și asociațiile studențești.

Pentru a putea participa la conferință este necesară înregistrarea pe pagina web a evenimentului: https://carieraenergetica.ro/cie2021/?inregistrare, în urma căreia vor fi primite datele de conectare la videoconferințe. Mediul online, în care se desfășoară această ediție, oferă posibilitatea tinerilor și studenților din alte centre universitare să participe mai ușor la conferință.

Organizatorii sunt convinși că a zecea ediție a Conferinței: Carieră în industria energetică, organizată la împlinirea a zece ani de la înființarea Filialei SIER București Tineret, va fi o ediție de nota 10.

Website eveniment:               https://www.carieraenergetica.ro/cie2021/

Facebook:                              https://www.facebook.com/SIERTineret

https://www.facebook.com/CarieraEnergetica/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *