InvesTenergy recomandă Conferința “Carieră în industria energetică”, 10-12 mai

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic InvesTenergy recomandă Conferința “Carieră în industria energetică”, 10-12 mai

Cel mai mare eveniment de carieră dedicat tinerilor și studenților din domeniul energetic va avea loc în perioada 10 -12 mai 2017, la Universitatea Politehnica din București.  Conferinţa „Carieră în industria energetică” este un eveniment organizat de Societatea Inginerilor Energeticieni din România (SIER) Filiala București Tineret, în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București.

Evenimentul este adresat, în principal, tinerilor ingineri și studenților din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de munca și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere. Până în prezent, 15 companii din domeniul energetic au confirmat participarea la Conferință.

“O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor”, susțin reprezentanții SIER Filiala București Tineret.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.