InvesTenergy recomandă conferința „Utilități publice smart în România”

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic InvesTenergy recomandă conferința „Utilități publice smart în România”

Cum putem implementa tehnologii “smart” in managementul utilitatilor publice? Peste 20 de primarii reprezentate la nivel de primar si city manageri, directori de infrastructura si utilitati publice, precum si companii private furnizoare de solutii smart si tehnologii dedicate infrastructurii de utilitati publice vor dezbate intr-un eveniment interactiv subiecte actuale in cadrul conferinței “Utilitati Publice Smart in Romania”, organizata de Govnet, miercuri 24 Mai 2017 la Hotel InterContinental Bucuresti.

Prima sesiune va analiza dezvoltarea serviciilor de utilitati publice în orasele moderne, viziunea autoritatilor asupra dezvoltarii infrastructurii de utilitati publice si parcursul de implementare, provocarile tehnice, legislative, bugetare intampinate in proiectarea si dezvoltarea proiectelor la nivelul autoritatilor locale, si va face referire la cetatean – in calitate de actor principal al procesului de dezvoltare a oraselor inteligente, oportunitatile de finantare a proiectelor verzi, dar si intelegerea si evaluarea nevoilor comunitatilor locale în dezvoltarea proiectelor de utilitati.

A doua sesiune va fi dedicata iluminatului public – concepte pentru siguranta si eficienta in mediul urban: gestionarea inteligenta a iluminatului public pentru un mediu urban calitativ, sigur si eficient energetic, infrastructura urbana. orasul inteligent – solutii pentru controlul iluminarii, Smart Lighting si Big Data Analytics, iluminat public pregatit pentru viitor si interactiune – inteligent, adaptat si multifunctional, dar si obligatiile legale privind gestiunea deseurilor din echipamente de iluminat.

A treia sesiune se refera la inovarea si dezvoltarea solutiilor smart în infrastructura oraselor, pornind de la infrastructura de transport – concepte de management inteligent al traficului, SAS Energy Forecasting, aplicatii pentru sisteme IoT LoRaWAN: telecitire contoare de apa, monitorizare echipamente de la distanta, retele radio de tip mesh – o solutie de comunicatie pentru contoarele inteligente de energie electrica etc.

Conferinta este organizata cu sprijinul partenerilor BMW Group Romania, Control Data Systems, Datanet Systems, Flash Group, Luxten si Greenlight by Luxten, Orange Romania, Phoenix Contact, Recolamp, SAS Romania, UniCredit Leasing, Schneider Electric si Schreder Romania.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.