Investiții Enel de 1,8 milioane lei în Constanţa

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Investiții Enel de 1,8 milioane lei în Constanţa

Enel Distribuţie Dobrogea a finalizat modernizarea rețelelor și instalațiilor de medie și joasă tensiune din județul Constanța, valoarea investițiilor fiind de 1,85 milioane lei, comunică compania, cu precizarea că lucrările vor întări siguranța în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

retea_de_distributie.jpg Ghid electricPotrivit comunicatului, au fost înlocuite echipamentele din punctele de conexiuni ce asigură alimentarea cu electricitate a Aeroportului Mihail Kogalniceanu, a unităților militare din zonă, a sediului Administrației Române a Serviciului de Trafic Aerian și a pompelor de apă aparținând Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa. Totodată, în sudul oraşului Constanța, s-au montat noi echipamente performante, înlocuindu-le pe cele vechi pentru a asigura siguranța în alimentare a Oil Terminal și pompele de apa ale Constanței.

”Lucrările au durat 8 luni și au constat în montarea echipamentelor noi în posturile de transfromare, celule și protecții noi, introducerea sistemului Telecontrol de coordonare a manevrelor de la distanță”, precizează reprezentanții Enel Distribuţie Dobrogea.

Au mai fost modernizate rețeaua și postul de trasformare ce alimentează zona turistică a Constanței, Casinoul și faleza, precum și rețeaua și postul de transformare ce asigură alimentarea cu electricitate a Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski.

Ca urmare a investițiilor, durata medie de întreruperi/client/an a scăzut pentru Enel Distributie Dobrogea de la 590 minute în 2010 la 234 minute/an/client, se menționează în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *