Enel a investit 2 milioane lei în rețelele din Giurgiu

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel a investit 2 milioane lei în rețelele din Giurgiu

Enel Distribuţie Muntenia anunță că a finalizat lucrări de modernizare a reţelei în județul Giurgiu în valoare de peste 2 milioane de lei, ca parte a strategiei de investiții pentru anul 2016, perioada ianuarie – iunie.

retea_de_distributie.jpg Ghid electric

Au fost vizate atât reţeaua de joasă tensiune, cât şi cea de medie tensiune. İn prezent peste 1000 clienţi din 3 localităţi, Copaciu, Uzunu și Anghelești, beneficiază de confort sporit şi mai multă siguranţă în alimentarea cu energie electrică. Costul lucrărilor finalizate se ridică la peste 2.000.000 lei, în cadrul procesului de modernizare fiind înlocuiţi până acum peste 19.000 metri liniari de cablu şi montate peste 400 grupuri de masură şi protective.

Reprezentanții companiei Enel subliniază că prin sistemul de contorizare inteligentă se vor putea realiza citiri de la distanță a consumului de energie electrică, dar și operațiuni comerciale precum schimbări tarifare, conectări și deconectări, sporind astfel confortul clienților și reducând inconveniența vizitelor la locație.

În prezent, în județul Giurgiu, se desfăşoară lucrări de modernizare integrală în 4 localităţi (Marsa, Mironeşti, Băneasa, Remus), precum si pe Bulevardul Nicolae Titulescu din orasul Giurgiu. Acestea fac parte dintr-un proiect de investiţii derulat de Enel în România care îşi propune îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

 

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.