Iohannis, mesaj pentru investitori: Statul trebuie să îşi onoreze obligaţiile sale

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Iohannis, mesaj pentru investitori: Statul trebuie să îşi onoreze obligaţiile sale

Statul trebuie să îşi onoreze obligaţiile sale, care ţin de climatul de afaceri, infrastructură, predictibilitate fiscală şi legislativă, stabilitate şi, sigur, transparenţă, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la Mioveni, , la evenimentul „Renault Day”. El a subliniat importanța susținerii investiţiilor productive în toate domeniile, respectiv încurajarea investitorilor străini, cât şi companiilor autohtone.

„România puternică poate să se dezvolte în jurul unor investiţii majore şi avantaje strategice, cum este şi cazul acestui sector industrial, care creează locuri de muncă şi care contribuie la prosperitatea unei întregi comunităţi şi chiar a unei întregi societăţi. Colaborarea dintre Dacia şi Renault este dovada faptului că investiţiile străine în România au avut şi vor avea în continuare şansa de a fi transformate în exemple clare ale succesului economic” a declarat Iohannis, citat de Mediafax.

Dacia este cea mai mare companie din România, având o contribuţie semnificativă la PIB, iar vânzarea maşinilor Dacia în străinătate reprezintă 8% din exporturile țării noastre.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *