Jan Dubsky,  noul Director Financiar  al Grupului CEZ Romania

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Jan Dubsky,  noul Director Financiar  al Grupului CEZ Romania

Noul CFO, Jan Dubsky, s-a alăturat echipei de management  CEZ România. Dubsky îi succede lui Karel Kral care a fost promovat Country Manager al portofoliului CEZ din Bulgaria în Octombrie 2015.

Jan Dubsky - Director Financiar CEZ Romania (1)

“Jan Dubsky preia un set de obiective foarte importante, dar și o echipă de specialiști financiari valoroși. Nivelul său de expertiză va contribui semnificativ la implementarea viziunii noastre pe termen lung în România, unde sper să se bucure de una dintre cele mai frumoase experiențe profesionale ale sale de până acum”, a declarat Martin Zmelik, Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România.

Începând cu luna februarie, Jan Dubsky este responsabil pentru operațiunile financiare, de controlling sau managementul riscului și pentru raportarea unor rezultate financiare pozitive în numele Grupului CEZ în România. Acesta a absolvit Facultatea de Relații Internaționale a Universității Economice din Praga în 1995 și, în ultimii 20 de ani, a lucrat în companii precum Chemapol Group, Hilton International și Total Czech Rupublic, fiind responsabil de financiar, HR, administrare sau achiziții.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.